svetli4a написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Схема на кабел за оригинален чейнджър Grundig mcd 30
Collapse
X
-
Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
-
svetli4a написа:Колко парички му търсиш колега .Ех да беше казал малко по-рано тъкмо прекарах моя с 300 зора )), но ако е на добра ценичка бих се замислил : )Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
кабел за ченджър
Ето това е по простичко и ясно , поне според мен , отне ми 2 часа работа и 30 мин. нерви. Сега работи без грешка и проблем. Кабела е за аларма - 8 пинов , многожилен,екраниран , по 80ст. метъра , другото е като на колегата. реално се използват само 7 кабела.http://salex75.snimka.bg/other/kabel.576924Поздрави,
Свилен Александров
0890907560 / скайп salex75
Коментар
-
svetli4a написа:Това че пише AUX не ми е проблем ,нищо немога да направя , нито да спусна песен нито да врътна някой диск. Отначало се чува нещо - би трябвало да е това че чейнджъра сканира ала-бала , но до там после надпис AUX и това е. Вече ми писна да се занимавам, мерси все пак за помоща колега : )Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Tornado написа:svetli4a написа:Това че пише AUX не ми е проблем ,нищо немога да направя , нито да спусна песен нито да врътна някой диск. Отначало се чува нещо - би трябвало да е това че чейнджъра сканира ала-бала , но до там после надпис AUX и това е. Вече ми писна да се занимавам, мерси все пак за помоща колега : )
Коментар
-
Гледам захванали сте се с ченджари и мога ли да ви помоля имам един ченджар Сони модел които уж тръгва с нашите касетофони но кабелите са им различни и някой които ги разбира да ми каже кой цвят на сонито на кои пин на друндига отговаря като се има в предвид че на сонито непосредсвено с кабела върви и кабел с бял и червен чинч по схеми те са 2 и 3 картинка 1 вата е за много стари модели.Прикачени файловеFIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !
Коментар
-
svetli4a написа:Това че пише AUX не ми е проблем ,нищо немога да направя , нито да спусна песен нито да врътна някой диск. Отначало се чува нещо - би трябвало да е това че чейнджъра сканира ала-бала , но до там после надпис AUX и това е. Вече ми писна да се занимавам, мерси все пак за помоща колега : )Fiat Marea TD100
Коментар
-
iuly_vn написа:svetli4a написа:Това че пише AUX не ми е проблем ,нищо немога да направя , нито да спусна песен нито да врътна някой диск. Отначало се чува нещо - би трябвало да е това че чейнджъра сканира ала-бала , но до там после надпис AUX и това е. Вече ми писна да се занимавам, мерси все пак за помоща колега : )FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !
Коментар
-
svetli4a написа:Това че пише AUX не ми е проблем ,нищо немога да направя , нито да спусна песен нито да врътна някой диск. Отначало се чува нещо - би трябвало да е това че чейнджъра сканира ала-бала , но до там после надпис AUX и това е. Вече ми писна да се занимавам, мерси все пак за помоща колега : )Fiat Marea TD100
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар