Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ел. стъкло-въпрос (Tempra, 1,6i.e, 94г.)

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Ел. стъкло-въпрос (Tempra, 1,6i.e, 94г.)

    Здравейте,днеска ми се прецака моторчето за стъклото на лявата предна врата.Ходих да ми го сменят в един сервиз където слагат алармени с-ми и ми казаха, че такова моторче вече не се продава никъде и може само втора ръка ръка да се намери...това вярно ли е ? или ме будалкат нещо?!Та взеха ми въпросното моторче, "бръкнаха" му нещо вътре, сложиха го и проработи(срещу 50 лв...). Обаче сега не ми харесва как работи-стъклото се сваля бързо и се дига бавно при това неравномерно...и за това сега искам да разбера може ли да се купи ново такова моторче или трябва втора ръка да търся?Или пък да сменям майстора направо?!
    Колкото по-малко питаш ,толкова по-малко те лъжат!!!

    #2
    Не са те излъгали. Машинката е кът. Търси втора ръка. Имай в предвид, че трябва да я купиш заедно с водещия улей, т.е. не само моторчето. Още нещо - не съм убеден, че си непременно за нова машинка. Може би трябва да смениш и майстора...
    Fiat Marea 1.8i 16V
    Fiat Tipo 1.4i 8V
    Fiat Punto 1.6i 8V
    www.italauto-bg.net/forum/

    Коментар


      #3
      Нов може да се намери в италбулком в Плевен срещу скромните 170лв (питал съм преди 2-3 години). Верига магазини Авто+ също ги предлагат по поръчка. Върви в комплект с целия механизъм, защото жилото върви през сърцевината на оста на ротора и се задвижва посредством едни съчми, които се редят изключително трудно. Отвори кората на вратата и ръсни смазка в кожухчето на жилото и по-важното - провери дали е затегнат добре механизма и дали няма изместване на крепежните му винтове и да се получава осукване.
      Fiat Tipo 1.4i.e. 72hp 1993 - истинският автомобил
      Fiat Coupe 2000 16V 139hp 1995 - като хубавата жена - кеф ти е да си с нея, но ти къса нервите и джоба - продадена
      -------------------------------------------------------------

      Коментар

      Working...
      X