Привет колеги.Снощи на един съсед му изгоря колата.Чисто нова на 1.5 г. почти.Днеска му излязла експертизата и му казали, че било от ксенона.Въпроса ми е аз също съм с ксенон китайски разбира се който съм си го слагал съгл. темата на ОГИ за монтаж на ксенон от почти година съм с него и нямам никакви проблеми.Та възможно ли е предизвика късо както е загасена колата и да стане толкова голяма беля според вас ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Възможно ли е запалване от Ксенон ?
Collapse
X
-
Re: Възможно ли е запалване от Ксенон ?
syfer написа:Привет колеги.Снощи на един съсед му изгоря колата.Чисто нова на 1.5 г. почти.Днеска му излязла експертизата и му казали, че било от ксенона.Въпроса ми е аз също съм с ксенон китайски разбира се който съм си го слагал съгл. темата на ОГИ за монтаж на ксенон от почти година съм с него и нямам никакви проблеми.Та възможно ли е предизвика късо както е загасена колата и да стане толкова голяма беля според вас ?Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
кола
едвали да е от ксенона жиците са по здрави при него неможе да се рязъл и наставял няма смисълвиж да е нещо от прерката на вентилатора по може може нещо да се е укъсило дхлабави жици някъде също знам кола която след миене се беше ударила в стена без да е запалена после 1 месец не можахме да въстановим жиците все едно е мита с киселина
Коментар
-
niko09 написа:И всичко,което е монтирано както пише в упътването също,нали колеги? За това релетата са една пълна простотия,не виждам какъв е смисъла от тях ако колата е изправна.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар