Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Как да си смения крушките на таблото на фиат купе

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Как да си смения крушките на таблото на фиат купе

    Колеги моля ви помагайте!Сутринта ставам паля и по пьтя видях 4е не ми свети лампи4ката на таблото за фаровете.Освен това и тая за аварииките,а и едната на врьтките за парното.Нямям представа как да ги сменя и дали са изгорели вобще.Не работи и врьтката за регулиране на светлината на таблото,а снощти вси4ко си беше ОК.Имам купе ЛЕ и много си ме кефи,когато го купувах преди година беше като ново,но напоследьк по4ва да ме изнервя,парното понякога се включва само без да сам врьтнал клю4ето,работи 4-5 сек.и пак се оправя,незнам ве4е.Благодаря ви предварително.
    Hello

    #2
    Отп двете страни на таблото имаш 2 капака. Те се държат на по един кръстат винт в долния край от вътрешната им страна. После капакът се плъзва на долу. Лайсната, която опасва таблото и седи пред километражите се държи на 2 гайки в двата края от вътрешната страна и един шестограм под надписа по средата на лайсната, който се издърпва внимателно. Като махнеш лайсната се виждат винтовете на километражите и останалото предполагам и сам ще намериш как става. Средните конзоли са 2 модела - с цифров и часовник със стрелки. При този с цифровия часовник първо се издърпва часовника с лайсната му директно към теб (на пластмасови щипки е). Там се виждат 2 винта и имаше още или под врътките или от стронота на сд-то, но не помня точно.Спорна работа.
    Fiat Tipo 1.4i.e. 72hp 1993 - истинският автомобил
    Fiat Coupe 2000 16V 139hp 1995 - като хубавата жена - кеф ти е да си с нея, но ти къса нервите и джоба - продадена
    -------------------------------------------------------------

    Коментар


      #3
      Едва ли е с дигитален,така че има две винтчета долу над пепелника,и да издърпа врътките за парното и там е един шестограм..
      http://nikolovf1.snimka.bg/sports/pi...53767.11094339

      Коментар

      Working...
      X