Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем с дигитално табло

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Проблем с дигитално табло

    Здравейте колеги! От скоро карам една Темпра с дигитално табло и ми се появиха следните проблеми :1. Оборотомера ми работи на обратно (светят всички сектори), а при подаване на газ, изгасват толкова сектора колкото са оборотите. Свалях таблото и проверих всички лампи и където имаше изгорели или почернели ги замених, но проблема си остана. Някой срещал ли е подобен случай и как евентуално се отстранява?2. Преди няколко дни при едно изпреварване ми премигна лампата за вдигната ръчна, а вчера като качвах Витоша почти през цялото време светеше. При натискане на съединител пущината гасне. Не е от накладките защото все още има много за търкане в тях. Може би е измамно чувство но си мисля че понякакъв начин е вързано с оборотите на двигателя и по-точно с обороти при определен режим на работа защото не го прави винаги , но не мога да определя точно кога става. Моля ви кажете тази лампа освен за вдигната ръчна и за износени накладки какво друго показва и къде може да е проблема.
    TEMPRA 1,9D 1994г. седан - преди
    ТЕMPRA 1,9TDS 1993г. комби - сега
    НЕ КАРАЙ С ПО-ГОЛЯМА СКОРОСТ ОТ ТАЗИ, С КОЯТО МОЖЕ ДА ЛЕТИ ТВОЯ АНГЕЛ-ХРАНИТЕЛ

    #2
    Виж да не се е протъркал някой кабел под таблото и да опира по металните части на педала на съеденителя. Точно това е птинципа на светването и - ключето на ръчната дава към маса. А за оборотомера - няма идея.
    https://www.cialispascherfr24.com/

    Коментар


      #3
      1.Ако само оборотомера свети инверсно спрямо другите уреди (гориво, температура) сигурно нещо е било прецакано и който го е ремонтирал или не го е направил както трябва или не е могло да стане по-добре. Трябва да се свали таблото и да се види. 2.Ниво на спирачната течност.
      FIAT PUNTO 1.7 TD
      CITROEN XSARA 1.8 16V VTS EXCLUSIVE

      Коментар

      Working...
      X