Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ЗА или ПРОТИВ Автопилот "CRUISE CONTROL"

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ЗА или ПРОТИВ Автопилот "CRUISE CONTROL"

Искам да събера малко мнения за CRUISE CONTROL защото искам да си сложа на Stilo но незнам дали ще може, ще има ли смисъл от него (да намаля разхода до минимум) и дали си заслужава парите (100 лева втора употреба)Хайде които има мнение да помага!!!!
    https://kadenas.bg

Първо свали кората под волана и виж дали имаш букса (фабрично окабеляване)За - на магистрала, по-прецизно от човешкия крак.
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

ЗаКато човек около 190,определено има ползва от такава екстра.Така да отпуснеш крайниците на дълъг път.Мисля да слагам на 147цата ,но и аз не съм гледал дали има възможност да се сложи на моята.
      Fiat Marea 1.9 JTD 105hp Weekend
      Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115hp
      I am in love with my cars

Коментар

Ами чесно да кажа...... на ръчката под мигачите трябва да има място а на мойта няма?! Ще погледма и за окабеляването дали има подготовка за тази екстра и се надявам до тогава да има повече мнениязащото прочетох, че няма да направи икономия но за сметка на това крачето ще е в отпуск!!!
        https://kadenas.bg

Коментар

Против.Екстра която продава колата.Губи се емоцията от шофирането.100 км магистрала без автопилот-4,2/100 при 100 км/ч. 100 км магистрала с автопилот-5,1/100 при 100 км/ч.-1.9 JTD 115 к.с.Двама души в колата,температура на въздуха 12 градуса.Разхода е по показанията на компютъра в колата.
          AR 159 Ti 2,4 mJTD 210 h.p.
          HONDA Accord tourer 2.2 i-DTEC Type S 180 h.p.
          Kawasaki ER-6n'2012

Коментар

gbaduchev написа:
            Ами чесно да кажа...... на ръчката под мигачите трябва да има място а на мойта няма?! Ще погледма и за окабеляването дали има подготовка за тази екстра и се надявам до тогава да има повече мнениязащото прочетох, че няма да направи икономия но за сметка на това крачето ще е в отпуск!!!
            Ето по подробно за круизаhttp://www.fiatforum.com/stilo-guide...tallation.html
            Marea Weekend HLX Jtd 110

oO(_)____////____(_)Oo

Коментар

Имам я тази "екстра" но не я ползвам. Общо взето няма къде.Движението е прекалено динамично.
              Ex Fiat 126P
              Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
              Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
              Alfa Romeo 147 1.6 TS
              Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

супер си е екстричката, естесвено по селките ни пътища се губи донякъде смисъла й, но на магистрала, ако пътуваш често извънградско си е супер. разхода обаче не пада, ами леко се качва.
                Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
                Fiat Bravo'97 1,6 16v
                Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Аз си я ползвам всеки ден.

Коментар

Здравейте колеги.И аз както и други колеги преди време бях пуснал тема за автопилот за Стило.Допусках,че работата по инсталацията на автопилота ще е пипкава като пускане на кабели и др.подобни,а се оказа че колата е напълно окабелена.Купих ръчка от Алфа 147 и СПЕЦИАЛНИ БЛАГОДАРНОСТИ НА eh4ev 07 и emzo,Стилото ми вече има автопилот.Като покарам известно време ще пиша за разхода,дано да не се вдига значително
                    STILO-2003-115 HP-JTD Power
                    Преди ФИАТ БРАВА TD 75-98г.

Коментар

кола

Става да се сложи ръчка където ги продават от интернет има доста / само няма индикация иначе работи
                      КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
                      Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
                      http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

За разхода не знам, не съм карал много на автопилот, че да преценя, но аз лично от тази екстра не виждам особена полза. Ако пътуваш на магистралата и няма движение- става, ама иначе....постоянно цъкаш да наместваш километри, някой те засече и чукеш спирачка, после пак трябва да го включиш, дойде баир и почваш да настигаш предния или пак чукваш спирачка да се изключи или пак нагласяш скоростта от лостчето... ама гледам на повечето хора им е удобно и полезно, лично аз го пускам най-често в селата да държи 50-60 км.
                        Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
                        Fiat Bravo'97 1,6 16v
                        Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Индикация на таблото си има и си работи,абе направо оригинално.
                          STILO-2003-115 HP-JTD Power
                          Преди ФИАТ БРАВА TD 75-98г.

Коментар

Голяма екстра е това!Както пътувам по 100 км на ден досадно извънградско, много помага.
                            "Без сърца, сме просто машини"
                            Toyota Prius 1.5 Hybrid
                            EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

pakumba написа:
                              За разхода не знам, не съм карал много на автопилот, че да преценя, но аз лично от тази екстра не виждам особена полза. Ако пътуваш на магистралата и няма движение- става, ама иначе....постоянно цъкаш да наместваш километри, някой те засече и чукеш спирачка, после пак трябва да го включиш, дойде баир и почваш да настигаш предния или пак чукваш спирачка да се изключи или пак нагласяш скоростта от лостчето... ама гледам на повечето хора им е удобно и полезно, лично аз го пускам най-често в селата да държи 50-60 км.
                              Не знам каква ти е "стандартната" скорост на магистралата, но ако си промениш скоростта ще видиш, че е доста полезна.Аз обикновено поддържам 120км/ч. Точно толкова защото:- На тази скорост настигаш възможно най-малко коли.- На тази скорост изпреварваш най-малко коли.- Тази скорост е точно между икономичната такава и излишно харчене на гориво.- Достатъчна за достигане на местоположението в разумен срок.Има и още разни плюсове, но да не издребняваме натам.
                              A20DTH ЖТД ама не баш
                              1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                              Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Working...
                              X