Искам да събера малко мнения за CRUISE CONTROL защото искам да си сложа на Stilo но незнам дали ще може, ще има ли смисъл от него (да намаля разхода до минимум) и дали си заслужава парите (100 лева втора употреба)Хайде които има мнение да помага!!!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ЗА или ПРОТИВ Автопилот "CRUISE CONTROL"
Collapse
X
-
Против.Екстра която продава колата.Губи се емоцията от шофирането.100 км магистрала без автопилот-4,2/100 при 100 км/ч. 100 км магистрала с автопилот-5,1/100 при 100 км/ч.-1.9 JTD 115 к.с.Двама души в колата,температура на въздуха 12 градуса.Разхода е по показанията на компютъра в колата.AR 159 Ti 2,4 mJTD 210 h.p.
HONDA Accord tourer 2.2 i-DTEC Type S 180 h.p.
Kawasaki ER-6n'2012
Коментар
-
gbaduchev написа:Ами чесно да кажа...... на ръчката под мигачите трябва да има място а на мойта няма?! Ще погледма и за окабеляването дали има подготовка за тази екстра и се надявам до тогава да има повече мнениязащото прочетох, че няма да направи икономия но за сметка на това крачето ще е в отпуск!!!Marea Weekend HLX Jtd 110
oO(_)____////____(_)Oo
Коментар
-
Здравейте колеги.И аз както и други колеги преди време бях пуснал тема за автопилот за Стило.Допусках,че работата по инсталацията на автопилота ще е пипкава като пускане на кабели и др.подобни,а се оказа че колата е напълно окабелена.Купих ръчка от Алфа 147 и СПЕЦИАЛНИ БЛАГОДАРНОСТИ НА eh4ev 07 и emzo,Стилото ми вече има автопилот.Като покарам известно време ще пиша за разхода,дано да не се вдига значителноSTILO-2003-115 HP-JTD Power
Преди ФИАТ БРАВА TD 75-98г.
Коментар
-
За разхода не знам, не съм карал много на автопилот, че да преценя, но аз лично от тази екстра не виждам особена полза. Ако пътуваш на магистралата и няма движение- става, ама иначе....постоянно цъкаш да наместваш километри, някой те засече и чукеш спирачка, после пак трябва да го включиш, дойде баир и почваш да настигаш предния или пак чукваш спирачка да се изключи или пак нагласяш скоростта от лостчето... ама гледам на повечето хора им е удобно и полезно, лично аз го пускам най-често в селата да държи 50-60 км.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
pakumba написа:За разхода не знам, не съм карал много на автопилот, че да преценя, но аз лично от тази екстра не виждам особена полза. Ако пътуваш на магистралата и няма движение- става, ама иначе....постоянно цъкаш да наместваш километри, някой те засече и чукеш спирачка, после пак трябва да го включиш, дойде баир и почваш да настигаш предния или пак чукваш спирачка да се изключи или пак нагласяш скоростта от лостчето... ама гледам на повечето хора им е удобно и полезно, лично аз го пускам най-често в селата да държи 50-60 км.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар