Не разбрах само как като и двете сонди на мултицета са опряни на маса и той е включен на 20в ще разбереш имаш ли здрава връзка.Въпроса ми е към колегата ;punto 2;.Не съм много наясно с тези неща,затова питам.
Fiat Stilo 1,9 jtd 115.Audi A4 AFN 110.Astra GTC 19 DTH 150 HP
Колега да не си закарал колата в ж.к. Люлин срещу бл. 232 до пощатаили някой сподобна слава.
Защо? Аз там си правих ГТП-то и съм доволен от прегледа, даже мисля там да я закарам за смяна на масло и филтри. Кажи каква лоша слава им се носи? То не остана къде да си закарам колата!
Е за такива работи става това не е важен ремонт по колата то се сменя на всякъдеГоворя за смяна на нещо по мотора по електрониката а Гранде Пунто и СТИЛО е друга кола по нови модели.иди на Тунела или с/у Била при гумите.
Колега да не си закарал колата в ж.к. Люлин срещу бл. 232 до пощатаили някой сподобна слава.
Защо? Аз там си правих ГТП-то и съм доволен от прегледа, даже мисля там да я закарам за смяна на масло и филтри. Кажи каква лоша слава им се носи? То не остана къде да си закарам колата!
Гледай само да не го закараш на бул. Прага срещу 5 те кюшета че и там има подобна слава.
http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Е ти пък си в Люлин а се чудиш къде да си закараш колата. И Сашо и Стефан са съвсем близо до теб. А за сервиза който е зад Вилаз аз никога няма да стъпя там, за смяна на бензинова помпо на Капа преди 2 години поиска 260лв. с помпа втора употреба + 50лв за рапатрак от Люлин 6 до сервиза.
Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Колеги имам подобен проблем. Светна ми лампата за заключен автомобил в комбинация с лампата за ABS и хидравлика, без да светят лампите за акумулатор и масло (това е при даден контакт). Стартера не се опитва и да завърти дори, на акумулатора има 12 волта. Автомобила е fiat grande punto 1.4 8v (77) 2006г.
Е ти пък си в Люлин а се чудиш къде да си закараш колата. И Сашо и Стефан са съвсем близо до теб. А за сервиза който е зад Вилаз аз никога няма да стъпя там, за смяна на бензинова помпо на Капа преди 2 години поиска 260лв. с помпа втора употреба + 50лв за рапатрак от Люлин 6 до сервиза.
Сега, ако кажеш кои са Сашо и Стефан ще отида при тях
Колега toci 85 с fiat grande punto 1.4 Провери масата на колата от акумулатора до двигателядърпаш здраво може да премериш и с уред Това е най първото за което се сещам ..
Коментар