Колата е Мареа TD100. Около нова година като запаля колата чистачките започваха сами да се включват и след като поработят си спираха. Тъкмо се бях зарадвал, че са се оправили и онзи ден ми се наложи да ги ползвам и с изненада разбрах, че ми липсва 1-ва степен, която е с прекъсванията. Някой ако знае какъв е проблема да сподели
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Няма 1-ва степен на чистачките
Collapse
X
-
Ми колега ако ти се занимава свали около волана 2 то капака много лесно се свалят и виж с пробна лампа или с уред дали имаш след като превключиш имана 1 степен идва ток ако идва после виж релето и така по веригата но предполагам, че е от ключа прозвъни го едно по едно и ще видишFiat Brava 1.8 ELX 113 HP
BMW E46 2.0i 150 HP
-
zagaboy написа:Днес свалих капака, защото и аз се съмнявам в ключа, но ми направи впечатление, че чистачки, осветление всичко е в един модул. Тъй като се стъмни, а и самия волан пречи го уставих за утре. Реших да пиша и във форума на някой ако му се е случвало това да сподели мнение.Fiat Brava 1.8 ELX 113 HP
BMW E46 2.0i 150 HP
Коментар
-
Малко се забавих с ремонта, но едва днес намерих свободно време. В ключа всичко беше нормално и се заех с моторчето. Голям зор видях докато сваля корите при чистачките. И тук се случи нещо странно. До блока на моторчето има захранване, но чистачките не тръгват. С лампата като закъси тръгват. Отивам на баща ми в гаража да ползвам поялник за да освободя блока и си викам я да ги пробвам за последно и чудо - работят. И така проблема решен, но как и аз не знам
Коментар
-
Re: Няма 1-ва степен на чистачките
zagaboy написа:Колата е Мареа TD100. Около нова година като запаля колата чистачките започваха сами да се включват и след като поработят си спираха. Тъкмо се бях зарадвал, че са се оправили и онзи ден ми се наложи да ги ползвам и с изненада разбрах, че ми липсва 1-ва степен, която е с прекъсванията. Някой ако знае какъв е проблема да сподели
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар