Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Няма 1-ва степен на чистачките

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Няма 1-ва степен на чистачките

Колата е Мареа TD100. Около нова година като запаля колата чистачките започваха сами да се включват и след като поработят си спираха. Тъкмо се бях зарадвал, че са се оправили и онзи ден ми се наложи да ги ползвам и с изненада разбрах, че ми липсва 1-ва степен, която е с прекъсванията. Някой ако знае какъв е проблема да сподели

Ми колега ако ти се занимава свали около волана 2 то капака много лесно се свалят и виж с пробна лампа или с уред дали имаш след като превключиш имана 1 степен идва ток ако идва после виж релето и така по веригата но предполагам, че е от ключа прозвъни го едно по едно и ще видиш
    Fiat Brava 1.8 ELX 113 HP
    BMW E46 2.0i 150 HP

Коментар

Днес свалих капака, защото и аз се съмнявам в ключа, но ми направи впечатление, че чистачки, осветление всичко е в един модул. Тъй като се стъмни, а и самия волан пречи го уставих за утре. Реших да пиша и във форума на някой ако му се е случвало това да сподели мнение.

Коментар

zagaboy написа:
        Днес свалих капака, защото и аз се съмнявам в ключа, но ми направи впечатление, че чистачки, осветление всичко е в един модул. Тъй като се стъмни, а и самия волан пречи го уставих за утре. Реших да пиша и във форума на някой ако му се е случвало това да сподели мнение.
        Значи горната букса мисля, че беше за чистачките пробваи да е замериш и успех пиши като разбереш какво е
        Fiat Brava 1.8 ELX 113 HP
        BMW E46 2.0i 150 HP

Коментар

Проблемът ти според мен е в едното реленце,което се намира в моторчето на чистачките.
          Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
          Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

И аз сам за реленце !!
            Fiat Bravo - НАЙ-БЪРЗИЯ с вариатор Powered By . . .
            Fiat Marea 1.6 16V - Not Powered By ... YET !
            Alfa Romeo 155 2.0 8v Twin Spark - в гаража ...
            Lancia Delta 1 HF 2.0 8v TURBO

Коментар

Малко се забавих с ремонта, но едва днес намерих свободно време. В ключа всичко беше нормално и се заех с моторчето. Голям зор видях докато сваля корите при чистачките. И тук се случи нещо странно. До блока на моторчето има захранване, но чистачките не тръгват. С лампата като закъси тръгват. Отивам на баща ми в гаража да ползвам поялник за да освободя блока и си викам я да ги пробвам за последно и чудо - работят. И така проблема решен, но как и аз не знам

Коментар

Re: Няма 1-ва степен на чистачките

zagaboy написа:
                Колата е Мареа TD100. Около нова година като запаля колата чистачките започваха сами да се включват и след като поработят си спираха. Тъкмо се бях зарадвал, че са се оправили и онзи ден ми се наложи да ги ползвам и с изненада разбрах, че ми липсва 1-ва степен, която е с прекъсванията. Някой ако знае какъв е проблема да сподели
                В моторчето на чистачките има една платка и релето за степените е тамако е влязла вода през капачето е дало на късо и е изгорило писта на платката по всяка вероятностза да свалиш моторчето трябва да свалиш рамената на чистачките и да развиеш видиите на пластмасовата кора.Самото моторче трябва да е увито в найлонов калъф ако е изгорял влиза вода през решетката

Коментар

И аз имам тоя проблем с 1-ва степен на чистачките но на фиат купе.Незнам каде е релето.Пробвах да махна всяко по отделно и да видя при кое не работят въобще ,но такова не намреих.Каде да го намеря?
                  Ima li benzin ,vsichko e nared!

Коментар

Working...
                  X