Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Питане: Букси за ел. огледала

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Питане: Букси за ел. огледала

Здравеите искам да попитам знаещите. Вчера когато си сменях дръжките на вратите открих, че има прекарани букси с по 5 кабела до огледалат и си бяха увити в дунапрен. Това добре но до скоростния лост има само една букса с 3 крачета. А май трябва да има друга с 8 ако не се лъжа. Дали изобщо има и каде да я търся тази букса? И ако няма може ли да се изведе? Благодаря предварително.
    FIAT Brava SX 1.9 JTD 105 1999г.
    Подкрепете в Facebook "Не на скъпите горива в България"

Re: Питане: Букси за ел. огледала

RC_MIRO написа:
    Здравеите искам да попитам знаещите. Вчера когато си сменях дръжките на вратите открих, че има прекарани букси с по 5 кабела до огледалат и си бяха увити в дунапрен. Това добре но до скоростния лост има само една букса с 3 крачета. А май трябва да има друга с 8 ако не се лъжа. Дали изобщо има и каде да я търся тази букса? И ако няма може ли да се изведе? Благодаря предварително.
    ’Тъкмо щях да пусна същата тема... Колега,ако имаш отговор на въпроса ,моля да споделиш ,че и аз ще слагам на мареата ел. огледала, но с подгрев . Ако знаеш нешо и за подгрева, ще се радвам да споделиш.

Коментар

За сега само знам ,че имам букси във вратите но нямам до средната конзола (подлакътника) и всички ел.огледала са с подгрев. За сега само схами гледам. ако имам развитие ще пиша.
      FIAT Brava SX 1.9 JTD 105 1999г.
      Подкрепете в Facebook "Не на скъпите горива в България"

Коментар

Working...
      X