вчера колата изгасна и не можах да я запаля след продължително барникане установих че на бензиновата помпа не рабпто в това число че не стига ток до нея.Мисля си че е релето защото знам че при подаване на контакт помпата зарабптва за 1-2 секунди и после спира а това би трябвало да го прави някое реле.дали съм на правилна насока и каде се намира това чудо???????????????????/Мерси предварително!!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Няма ток на бензиновата помпа на Браво ХГТ
Collapse
X
-
Re: Няма ток на бензиновата помпа на Браво ХГТ
BeAsT BRAVO HGT написа:вчера колата изгасна и не можах да я запаля след продължително барникане установих че на бензиновата помпа не рабпто в това число че не стига ток до нея.Мисля си че е релето защото знам че при подаване на контакт помпата зарабптва за 1-2 секунди и после спира а това би трябвало да го прави някое реле.дали съм на правилна насока и каде се намира това чудо???????????????????/Мерси предварително!!!
Коментар
-
Пробвах да я сваля тази ремонтна книга,но просто не стана,благодаря ти много но просто ми излезе някаква снимка на спирачен диск и нищо повече.просто мисилта ми е че дали е това проблема при тези симптоми на колата.утре ще пробвам да сменя релета или бушона ако наистина е това,Мерси другари
Коментар
-
Пробвах да я сваля тази ремонтна книга,но просто не стана,благодаря ти много но просто ми излезе някаква снимка на спирачен диск и нищо повече.просто мисилта ми е че дали е това проблема при тези симптоми на колата.утре ще пробвам да сменя релета или бушона ако наистина е това,Мерси другари
Коментар
-
Здравейте, бих искала да попитам дали някой би могъл да ме ориентира къде се намира бензиновата помпа на Фиат Браво? Погледнахме под задните седалки, но болтовете изглеждат така сякаш са навивани отдолу и не можем да се ориентираме от къде да започнем, за да развием болтовете. Не успях да открия нещо по темата. Има подобни теми, но за други модели на фиат, но при тях изгледа е по-различен. Благодаря!
Коментар
-
Кола
Там е нещо друго си гледал При теб сигурно е зад задна седалка в дясно на Пунто е под задна седалкаhttp://eper.fiatforum.com/cgi-bin/na...key=1020000001
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар