Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Алармата пищи от време на време?!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Алармата пищи от време на време?!

Нещо мноого странно се случва и немога да установя какво е.От време на време забелязвам как след като съм си заключил колата,алармата изпищява за 1 секунда и спира.На няклко пъти вече я засичам след сигурно 1-2 часа след като съм я заключил колата.Незнам дали пищи по няколко пъти на вечер или само един път.Все ми се случва да я чуя,като съм си отворил прозореца нещо вечер.Но в рамките на три дена,два пъти я чувам..Някои идея от какво може да се получава това нещо?!
    Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...

Re: Алармата пищи от време на време?!

Маи има непип ,че пляс :D ... може да я обработват ... за изнасяне автожамбазите
    >>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->

Коментар

"Дневния" километраж нулира ли се ?
      "ШОФИРАЙ РАЗУМНО - СПАСИ ЖИВОТ !!!"
      "What do you do to help save the world?"

Коментар

Някой датчик има лош контакт или е сложен на кофти място. При мен правеше същия номер, защото датчика за отворен преден капак беше сложен така, че опира точно на извивката на капака до фара и дори леко да се плъзне по извивката и писука. Просто го преместиха 2-3 см по-назад и оттогава няма проблеми.
        Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

Ако шокът е по-чувствителен реагира на шок от температурните свивания примерно ауспуси или др, което ако някой е орбръщал внимание се чува и като припукване или вид моментно скърцане, известно време след като си угасил колата.Друг вариант, ако реагира и на промяна в тоците, примерно по-късно изгасване на осветление на някои бутони (10-15мин след спиране), самоизключване на СД, радио, индикации по табло и други системи.
          Lupo - The Monster
          Е83 3D

Коментар

Re: Алармата пищи от време на време?!

Fiat_Punto11 написа:
            Маи има непип ,че пляс :D ... може да я обработват ... за изнасяне автожамбазите
            Не ми се вярва,за тая мойта кола крадците ми оставят пари под чистачката за да я разкарам..
            qvkata-dcs написа:
            "Дневния" километраж нулира ли се ?
            Ем моя не е от елекронните броячи.Няма как да ми се нулира.
            spark написа:
            Някой датчик има лош контакт или е сложен на кофти място. При мен правеше същия номер, защото датчика за отворен преден капак беше сложен така, че опира точно на извивката на капака до фара и дори леко да се плъзне по извивката и писука. Просто го преместиха 2-3 см по-назад и оттогава няма проблеми.
            Сега като се замисля,нищо чудно да ми е точно от тоя датчик на капака,че нещо ме съмняваше.Аз си мислех,че ако е от него,колата ще си пусулка продължително,а няма се пуска и спира..
            geo_g написа:
            Ако шокът е по-чувствителен реагира на шок от температурните свивания примерно ауспуси или др, което ако някой е орбръщал внимание се чува и като припукване или вид моментно скърцане, известно време след като си угасил колата.Друг вариант, ако реагира и на промяна в тоците, примерно по-късно изгасване на осветление на някои бутони (10-15мин след спиране), самоизключване на СД, радио, индикации по табло и други системи.
            За тея неща се сетих и се отлеждах за тях,но нищо нередно не видях..А шоковия датчик е намален доста.В крайна сметка, ще взема тея дни като се постопли да го преместа тоя датчик малко назад.Благодаря за съветите !
            Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...

Коментар

И на мен на едната от колите прави така ама си мисля че е много усилен сензора за движение а може и някаква връзка да е
              Fiat Brava 1.8 ELX 113 HP
              BMW E46 2.0i 150 HP

Коментар

Working...
              X