Нещо мноого странно се случва и немога да установя какво е.От време на време забелязвам как след като съм си заключил колата,алармата изпищява за 1 секунда и спира.На няклко пъти вече я засичам след сигурно 1-2 часа след като съм я заключил колата.Незнам дали пищи по няколко пъти на вечер или само един път.Все ми се случва да я чуя,като съм си отворил прозореца нещо вечер.Но в рамките на три дена,два пъти я чувам..Някои идея от какво може да се получава това нещо?!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Алармата пищи от време на време?!
Collapse
X
-
Някой датчик има лош контакт или е сложен на кофти място. При мен правеше същия номер, защото датчика за отворен преден капак беше сложен така, че опира точно на извивката на капака до фара и дори леко да се плъзне по извивката и писука. Просто го преместиха 2-3 см по-назад и оттогава няма проблеми.Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
-
Ако шокът е по-чувствителен реагира на шок от температурните свивания примерно ауспуси или др, което ако някой е орбръщал внимание се чува и като припукване или вид моментно скърцане, известно време след като си угасил колата.Друг вариант, ако реагира и на промяна в тоците, примерно по-късно изгасване на осветление на някои бутони (10-15мин след спиране), самоизключване на СД, радио, индикации по табло и други системи.Lupo - The Monster
Е83 3D
Коментар
-
Re: Алармата пищи от време на време?!
Fiat_Punto11 написа:Маи има непип ,че пляс :D ... може да я обработват ... за изнасяне автожамбазитеqvkata-dcs написа:"Дневния" километраж нулира ли се ?spark написа:Някой датчик има лош контакт или е сложен на кофти място. При мен правеше същия номер, защото датчика за отворен преден капак беше сложен така, че опира точно на извивката на капака до фара и дори леко да се плъзне по извивката и писука. Просто го преместиха 2-3 см по-назад и оттогава няма проблеми.geo_g написа:Ако шокът е по-чувствителен реагира на шок от температурните свивания примерно ауспуси или др, което ако някой е орбръщал внимание се чува и като припукване или вид моментно скърцане, известно време след като си угасил колата.Друг вариант, ако реагира и на промяна в тоците, примерно по-късно изгасване на осветление на някои бутони (10-15мин след спиране), самоизключване на СД, радио, индикации по табло и други системи.Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар