Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Монтаж на ел. стъкла

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Монтаж на ел. стъкла

Здравейте,бих желал да си направя стъклата от механични на ел. стъкла,само предните две:D. Имам машинките,корите със дръжките,но как става свързването към ел. и механиката и други подробности не знам.А също така как става с тези механизми, които се слагат на дръжките.Ако може и снимков материал за да разбера и да се опитам да го направя.Колата ми е Фиат Пунто1.1 1995г бензин.Предврително благодаря на всички :D

Re: Монтаж на ел. стъкла

velinbonev написа:
    Здравейте,бих желал да си направя стъклата от механични на ел. стъкла,само предните две:D. Имам машинките,корите със дръжките,но как става свързването към ел. и механиката и други подробности не знам.А също така как става с тези механизми, които се слагат на дръжките.Ако може и снимков материал за да разбера и да се опитам да го направя.Колата ми е Фиат Пунто1.1 1995г бензин.Предврително благодаря на всички :D
    Тряба ти е модул които да оправлява моторчетата ... има такива в някои on-line магазин , със схемата на цяла ел инсталация ... търси в гоогле ел. стъкла или ограби някое пунто с модула направо И аз я мисля ма само я мисля ... нема кинти
    >>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->

Коментар

Working...
    X