Здравейте колеги. Искам да питам следното Възможно ли е с известно преправяне на буксата за ксетофона да се подкара чейнджър Блаупункт на оригиналния касетофон Грундиг на Брава/о Мареа. Знам че оригиналният е на Грундиг, но е доста трудно да се намерят, а именно Блаупункт като че ли може да се намерят по-лесно. Ако има майстори и такива които са се опитвали подобно нещо да направят, нека да пишат мненията си.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чейнджър Блаупункт на касетофон Грундиг - може ли
Collapse
X
-
Re: Чейнджър Блаупункт на касетофон Грундиг - може ли
mihr написа:Здравейте колеги. Искам да питам следното Възможно ли е с известно преправяне на буксата за ксетофона да се подкара чейнджър Блаупункт на оригиналния касетофон Грундиг на Брава/о Мареа. Ако има майстори и такива които са се опитвали подобно нещо да направят, нека да пишат мненията си.
-
dobrujanetza написа:brava.pk написа:здравеите аз си купих преди няколко дни брава.....с оригинално радио което е с пове4е коп4ета а пък в багажника има кабел с букса мисля 4е е за 4еиджар ако е така каква марка трябва да е тои?FIAT-brava 1,4..... PK5646AX
Коментар
-
Не си струват мъките,за да сложиш един стар модел чейнджър,който не плейва и МР3!Направо си сменете касетофона с някой по-добър.Хем звука ще е като хората,хем няма да има мъки по преправяния,които биха излезнали повече пари от нов касетофонBrava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар