Колеги, помагайте защото не мога вече цял ден да намеря буксата която ми трябва за диагностика.Търсих из темите, но не намерих това което ми трябва.Кажете каде е тази букса.И ако трябва да си купувам нещо
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Брава 1,9 JTD 105 к.с. Диагностика
Collapse
X
-
Re: Брава 1,9 JTD 105 к.с. Диагностика
skyline написа:Колеги, помагайте защото не мога вече цял ден да намеря буксата която ми трябва за диагностика.Търсих из темите, но не намерих това което ми трябва.Кажете каде е тази букса.И ако трябва да си купувам нещо
-
Буксата е там , отпред при двигателя, кадето е снопа с кабели , сега обаче виждам че е ОБД 1 , тоест трябва ми конектор към ОБД 2 , поръчах си един за 20-тина евро , който прави от 1 към 2, което значи че другата седмица закачам PC да видим какво ще излезе , че доста грешки имам по таблотоPetrol Engine slogan: Because life begins at 6,000rpm
Коментар
-
skyline написа:Буксата е там , отпред при двигателя, кадето е снопа с кабели , сега обаче виждам че е ОБД 1 , тоест трябва ми конектор към ОБД 2 , поръчах си един за 20-тина евро , който прави от 1 към 2, което значи че другата седмица закачам PC да видим какво ще излезе , че доста грешки имам по таблото
Коментар
-
Stefan Hadjov написа:skyline написа:Буксата е там , отпред при двигателя, кадето е снопа с кабели , сега обаче виждам че е ОБД 1 , тоест трябва ми конектор към ОБД 2 , поръчах си един за 20-тина евро , който прави от 1 към 2, което значи че другата седмица закачам PC да видим какво ще излезе , че доста грешки имам по таблотоPetrol Engine slogan: Because life begins at 6,000rpm
Коментар
-
emzo написа:Дай малко подробности за тази апратура.Renault Clio 1.5 dci / Fiat Brava 105JTD / 1999 год.
http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=43195
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар