Колеги, помагайте защото не мога вече цял ден да намеря буксата която ми трябва за диагностика.Търсих из темите, но не намерих това което ми трябва.Кажете каде е тази букса.И ако трябва да си купувам нещо
Petrol Engine slogan: Because life begins at 6,000rpm
Колеги, помагайте защото не мога вече цял ден да намеря буксата която ми трябва за диагностика.Търсих из темите, но не намерих това което ми трябва.Кажете каде е тази букса.И ако трябва да си купувам нещо
Като погледнеш двигателя отпред, точно до щеката за проверка на маслото има един дебел сноп кабели, от него трябва да се отделят 2 кабела завършващи с букса, а самата букса е закачена на самия сноп. Намира се горе долу по средата между бомбето на амортисьора и щеката.
Буксата е там , отпред при двигателя, кадето е снопа с кабели , сега обаче виждам че е ОБД 1 , тоест трябва ми конектор към ОБД 2 , поръчах си един за 20-тина евро , който прави от 1 към 2, което значи че другата седмица закачам PC да видим какво ще излезе , че доста грешки имам по таблото
Буксата е там , отпред при двигателя, кадето е снопа с кабели , сега обаче виждам че е ОБД 1 , тоест трябва ми конектор към ОБД 2 , поръчах си един за 20-тина евро , който прави от 1 към 2, което значи че другата седмица закачам PC да видим какво ще излезе , че доста грешки имам по таблото
Как 20 евро,15 лв струват в момента.Преди една година го купих за 20 лв.www.programatoribg.com
Как 20 евро,15 лв струват в момента.Преди една година го купих за 20 лв.www.programatoribg.com
Aми да колега, ама аз не съм в БГ така че няма как да го купя в лева , но цената му за тук е добра, това е с доставката от Холандия , че там са евтини , а относно софтуера имам диагностика на Delphi която смея да кажа е една от най-добрите , така че само кабела ми беше проблем , не бях сигурен дали е там където е при Brava 1.8 16V от 96’ (предишнаата ми кола).
Ето колеги , снимах я днес , модела е DS150E , на Delphi , и на CD-то има ъпдейти до определен период , мисля че 1 година, кабела е ОБД 2 , блутут устройство , и това е, сега ще приложа и малко снимки.[/img]
Колеги,ето ви и линк за повече информация за диагностиката на DELPHI.Ако има въпроси оставям и телефон за връзка:0888 35 55 04-Димитър Боевhttp://niteh.com/images/pdf/DELPHI_DS150_2010.pdf[/url]
Коментар