Бях я оставил 20 дена на паркинг, понеже пътувах и като се върнах акумулатора беше умрял. Сложих друг - нов и като запалих лампата на акумулатора остана да свети. Тръгнах леко и имах блокирано колело но се оправи. Сервото не работи и перката на радиатора не се включва да охлажда... Динамото явно не зарежда защото като махна клемите при запален двигател изгасва веднага. Нямах време да ходя на сервиз, но ми казаха приятели че работата е за майстор по динамота и стартери и че ремъка на динамото е свързан със сервото на волана и охлаждането на радиатора. Това ли е проблема и какво евентуално би ми струвало отстраняването ??? И ако има колеги от Варна нека да ме насочат към сервиз да я закарам? Благодаря Ви !Грешен раздел -> ПреместенаМодераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с Браво 1,6 - динамо, акумулатор
Collapse
X
-
Re: Проблем с Браво 1,6 - динамо, акумулатор
BoZZanI написа:че работата е за майстор по динамота и стартери и че ремъка на динамото е свързан със сервото на волана и охлаждането на радиатора.
-
ogi28b написа:BoZZanI написа:че работата е за майстор по динамота и стартери и че ремъка на динамото е свързан със сервото на волана и охлаждането на радиатора.
Коментар
-
Disturbed написа:Кога динамо и водна помпа са се въртяли от един ремък ??!ии кой е тоя ремъка на Сервото?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар