Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

FM Transmiter не си помни настройките?

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    FM Transmiter не си помни настройките?

    Здравейте,Предишният ми ФМ Трансмитер си помнеше до коя песен е стигнал, на каква честота си му дал да работи, сила на звука.Този обаче не ще. А и двата са едно и също китайско менте. Предишният слагаше в папката с песните един текстов файл с настройките и мисля да пробвам ако някой ми прати от неговата флашка въпросният файл да го запиша на мойта и да видим какво ще стане.Приемам и други идеи защо не иска да си помни настройките.
    Fiat Punto ELX 1.9 JTD 80 к.с.
    Fiat Brava SX 1.4 12V - много хубава кола беше

    #2
    И моя не си помни до коя песен е прослушана.Другите настройки се запазват.А за такъв файл за пръв път чувам Ако го накараш да помни до де е стигнал със песните ще се радвам да споделиш.Туко виж съм излъгал и моя.
    FIAT FORUM BULGARIA
    Ракията е над политиката

    Видео от Италфест 2011

    Коментар


      #3
      Ако е вадена/ сваляна картата памет или флашката- задължително губи до коя песен е стигнал. Само привадене от запалката не трябва да ’’губи памет’’.
      Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

      Коментар


        #4
        Това е че при вадене от запалката губи честотата на която е бил и пак си е 87.7 като го пуснеш.Иначе ако може някой да види в папката с песните от флашката за текстов файл, как му е името и какво му е съдържанието.
        Fiat Punto ELX 1.9 JTD 80 к.с.
        Fiat Brava SX 1.4 12V - много хубава кола беше

        Коментар

        Working...
        X