vgeorgiev написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Автоматично включване на халогенни
Collapse
X
-
stormi написа:g.paskov написа:Колеги днес го направих с едно реле време и две обикновени релета сега тествамFiat Brava 1.8 ELX 113 HP
BMW E46 2.0i 150 HP
Коментар
-
g.paskov написа:stormi написа:g.paskov написа:Колеги днес го направих с едно реле време и две обикновени релета сега тествам
Коментар
-
взимаш 2 релета и едно реле време 1 то реле го вързах за алармата на мигачите така като включа или изключа алармата мигачите мигат и релето се активира и затваря веригата това реле го вързах с релето време където е ON . Другото реле до вързах на контактния ключ и с OFF на релето време . Един постоянен + вземах и си го прекарах през едно ключе (ако искам да си изключа системата) .Поселения извод го вързах с габарита и халогенна габарита като сложиш 2 диода да не връщат кабела за габаритите го свързах с жълтия кабел които е на контактния ключ и е за паркинг габарит , а другия кабел с релето на халорени те което се намира като свалих жабката 1 во то реле от ляво на дясно едно малко черничко . Как работи?Отключваш колата с алармата и релето затваря и включва релето време (аз съм го направил за 7 сек.) ако влезнеш в колата и не се изгаснали като дадеш на контакт другото реле ще ги изключи, ако не искаш да работи системата с си е изключваш с копчето. Надявам се да съм Ви обасянил добре ако има нещо питайте ще се опитам да ви го обясня.Fiat Brava 1.8 ELX 113 HP
BMW E46 2.0i 150 HP
Коментар
-
naskobg написа:g.paskov написа:............................ ако влезнеш в колата и не се изгаснали като дадеш на контакт другото реле ще ги изключи, .................Fiat Brava 1.8 ELX 113 HP
BMW E46 2.0i 150 HP
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар