колеги проблема е следния. Музиката ми работи само когато съм дал на контакт и респективно се изключва като загася колата. Как мога да го оправя да си работи без да се налага да оставям на контакт?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Постоянен ток на Audio-то?
Collapse
X
-
Извинявам се колега, въпроса ми може да прозвучи хапливо но не си ли се замислял защо е направено музиката ти да работи само при запален двигател?Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
е да, логично е. но наистина не е приятно. на всяко даване на контакт - с пускането на аудиото запо4ва да проверява CD-тата едно по едно дали има диск. и има 2 минути стържене. А и 4есно да си кажа на много малко коли съм виждал подобно нещо. Нормално е като си влезеш в колата да си пуснеш музика без да даваш на контакт. Оттам бензинова помпа, инжектори - и само да си пусна радиотоМоторист "пее" - балкана плаче. Един вози 100 тормози.
Коментар
-
Напротив колега всички автомобили с по-сериозна музика, била тя заводска или допълнително поставяна е желателно да са през контакт понеже акумулатора ще си отиде бързо бързо .Вярно в твоя случай с чейнджъра сигурно не е приятно но за да е така направено то има защо.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
15 мнения и никой не каза как да се направи, направо ми писна от такива постове, човека пита как да си го направи вие му изнесохте лекция за акумолатори, отечки бушони и какви ли не п**ки майни.Взимай един мултицет и проверявай на кой кабел имаш постоянно ток(отзад на буксата) и на кой кабел имаш ток, само на контак. Ако нямаш мултицет взимаш една крушка за стопове с един кабел. Допираш на маса и с кабелчето почваш да редуваш пиновете на буксата. След като установиш кои са тея два кабела които имаш ток постоянно и само на контакт, пускаш един мост м/у тях. Това е, успех П.С. По спомен кабелите са червен и жълтFiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.
Коментар
-
Дано ти помогне :D http://picbg.net/img.php?file=7c1a6ea5d8c62e2a.jpgЕто и още...няма да е зле да се ползва търсачката на форума http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...ic.php?t=46528
Коментар
-
Кабелите са жълт и червен.На жълтия идва постоянен + от батерията.На червения се подава + при контакт. След като направиш тази процедура то задължително ще трябва да натискаш бутон OFF(ако има такъв), когато не искаш да слушаш музика. В противен случай може да не запалиш след няколко часа. Най-добре измери консумацията след промяната. Повечето CD плеъри, като им свалиш панела, продължават да консумират. За директното свързване говоря.Успех!Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар