Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за свързване на кабели?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

За модула за вдигане на стъклата ще ти се наложи да прережеш по един от кабелите, които отиват към мотора за вдига на стъклата. По-вероятно на двата кабела на мотора имаш маси и просто трябва да прережеш единия и там да подадеш плюса от модула за автоматично дигане на стъклата. Не би ме изненадало да не ти се налага да прекарваш допълнителен кабел във вратите, но не съм сигурен на 100%. Препоръчително е използване на модули с товарна верига, за да не се товарят излишно механизмите на стъклата. Провери си консумацията на модула за автоматично включване на плафона. Оставам с впечатлението, че стабилизатора на напрежението е постоянно захранен и да не береш ядове с ненужни консумации. И се надявам да си сложил охладителче на същия, за да не стане пък друг по-лош проблем.
    Fiat Tipo 1.4i.e. 72hp 1993 - истинският автомобил
    Fiat Coupe 2000 16V 139hp 1995 - като хубавата жена - кеф ти е да си с нея, но ти къса нервите и джоба - продадена
    -------------------------------------------------------------

Коментар

Колега искам да те попитам къде точно трябва да ги срежа тези кабели. По схемата която имам за шофьорското стъкло мисля че е така. Но за другото...ми е малко мътно?:
      Препоръчително е използване на модули с товарна верига, за да не се товарят излишно механизмите на стъклата.
      Mожеш ли да ми препоръчаш някакъв. Аз съм се спрял на:http://www.topspeed.bg/view_product.php?pid=1660А относно консумацията ще проверя. Дано да няма проблем, че скоро имах такива проблеми.....Благодаря предварително.
      Fiat Punto 1.2 ELX (7л-10л/100)

Коментар

Working...
      X