стигнах до момента с отделянето на платката за която е запоено релето и бутончетата , НО не мога да открия начина за отделянето на тази платка от ’предната’ пластмаса на която за захванати ’капаците’ на бутончетата.изглежда сякаш е нанизана на черни , пластмасоови ’шишчета’ но явно не е така.Моля ако някой я е салял въпросната платка /с цел подмяна на запоеното на нея реле/ да сподели инфо.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
малко помощ за смяна реле заден фар за мъгла Браво/а, Мареа
Collapse
X
-
u_boЕтикети: –
-
Колега, за да махнеш пластмасата трябва да разпоиш всичките светодиоди по платката. Много кофти саго измислили защото светодиодите са сложени в гнезда с две малки дупки, през които минават само крачетата им и след като са запоени държат платката за тази част с бутоните. Аз лично се отказах от разглобяването точно защото ми се видя много тегава работата. Като махнеш пластмасовите бутони се виждат светодиодите по един 5мм. жълт и един 3мм. зелен зад всеки бутон. Моят съвет е да пробваш да ги разпоиш с вакуум помпа за припой всички и тогава да разделиш двете части една от друга.Fiat Bravo 1.8 GT, 1996 г.
-
u_bo
отремнонтирано е успешно , дори с ’уек тунинг’krasi_tt написа:Колега, за да махнеш пластмасата трябва да разпоиш всичките светодиоди по платката. Много кофти саго измислили защото светодиодите са сложени в гнезда с две малки дупки, през които минават само крачетата им и след като са запоени държат платката за тази част с бутоните. Аз лично се отказах от разглобяването точно защото ми се видя много тегава работата. Като махнеш пластмасовите бутони се виждат светодиодите по един 5мм. жълт и един 3мм. зелен зад всеки бутон. Моят съвет е да пробваш да ги разпоиш с вакуум помпа за припой всички и тогава да разделиш двете части една от друга.
Коментар
-
u_bo
ogi28b написа:Нещо снимка, споделен опит?
Коментар
-
u_bo
maskarata написа:Колега да попитам светодиода за алармата стандартно ли е инсталиран за всички модели или само за тези с аларма?
Коментар
-
u_bo
u_bo написа:ogi28b написа:Нещо снимка, споделен опит?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар