искам да попитам породават ли се CD-ta за Брава и ако да каде и каква им е цената горе долу по възможност нови
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
CD за брава или браво
Collapse
X
-
Dimi3x написа:значи чао чао оригинален касетофон добре дошъл pioneerBravo(TM) HGT
Коментар
-
И аз имам за продаване оригинален радио-касетофон. Само капачето му е счупено - липсва, така беше като взех колата. Иначе всичко му бачка, дори не е отварян, лепенките стоят. Няма RDS. За чейнджър - не съм сигурен. Отзад има две букси, и като че ли втората е точно за чейнджър...1997 Brava 1.6, 16V
Коментар
-
Crash73 написа:И аз имам за продаване оригинален радио-касетофон. Само капачето му е счупено - липсва, така беше като взех колата. Иначе всичко му бачка, дори не е отварян, лепенките стоят. Няма RDS. За чейнджър - не съм сигурен. Отзад има две букси, и като че ли втората е точно за чейнджър...Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Tod_AD написа:При мен касетофона е AD 185H и по принцип може да управлява чейнджър.Да не отварям нова тема, някои сменял ли си е говорителите в предните врати, и какви е успял да сложи. Много шантав размер са.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар