здравейте абе имам следния проблем с моето Типо ДГТ имам чек контрол и вчера май нещо побесня показва ми на чека че десните врати са отклиучени и немога да я заклуча трябва да ги отворя и затворя по няколко пати да мога да си заклуча колата? кажете от какво може да е ?Модерирано заглавиеМодераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Десните врати на Типо не се заключват отведнъж
Collapse
X
-
Напълнили са се с вода и може и да са замръзнали. Ако можеш изсушаваш механизмите за затваряне на вратите с някой сушоар и внимавай да не ги прегрееш и след това ръсиш обилно с WD40 или друга универсална смазка.Fiat Tipo 1.4i.e. 72hp 1993 - истинският автомобил
Fiat Coupe 2000 16V 139hp 1995 - като хубавата жена - кеф ти е да си с нея, но ти къса нервите и джоба - продадена
-------------------------------------------------------------
-
2000_16V написа:Напълнили са се с вода и може и да са замръзнали. Ако можеш изсушаваш механизмите за затваряне на вратите с някой сушоар и внимавай да не ги прегрееш и след това ръсиш обилно с WD40 или друга универсална смазка.Fiat Tipo 1.6
Коментар
-
Това имам за в предвид. Гледай само да не стопиш нещо със топлия въздух.Fiat Tipo 1.4i.e. 72hp 1993 - истинският автомобил
Fiat Coupe 2000 16V 139hp 1995 - като хубавата жена - кеф ти е да си с нея, но ти къса нервите и джоба - продадена
-------------------------------------------------------------
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар