Е колеги днес се опитах да разработя печатна платка за третия стоп на Бравата.Качвам да видите какво съм сътворил.Моля, да помагате да я разработим.Пригодена е за работа с диоди 3мм
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Платка трети стоп
Collapse
X
-
re
Значи,това не са отвори на диодите.това са отвори за болтовете и винчетата(рапитки)отворите за диодите са малките по-1мм двоики дупки по-платката.Чудя се дали ще е необходимо да слагам някакви съпротивления и как да вържа диодите последователно или успоредно.При единия случаи съпротивлението ще е сумарно от всички диоди а при другия ще е колкото на самия диод.Мисълта ми е дали третия стоп е вързан към системата за отчитане на изгоряла лампа. Ако е ще трябва да се слагат диоди с съответното съпротивление на крушките.Сложил съм ПДФ фаил с размери но ако иска някой ще кача ДВГ фаила да доработва на аутоката.Fiat Brava 1.9TD
Коментар
-
re
Това е линк към инструкцйите за направа на печатна платка в домашни ословия.http://www.korio.org/rocket/index.php?topic=444.0;wap2Fiat Brava 1.9TD
Коментар
-
Re: re
Rumen77 написа:Значи,това не са отвори на диодите.това са отвори за болтовете и винчетата(рапитки)отворите за диодите са малките по-1мм двоики дупки по-платката.Чудя се дали ще е необходимо да слагам някакви съпротивления и как да вържа диодите последователно или успоредно.При единия случаи съпротивлението ще е сумарно от всички диоди а при другия ще е колкото на самия диод.Мисълта ми е дали третия стоп е вързан към системата за отчитане на изгоряла лампа. Ако е ще трябва да се слагат диоди с съответното съпротивление на крушките.Сложил съм ПДФ фаил с размери но ако иска някой ще кача ДВГ фаила да доработва на аутоката.FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар