Варианта на колегата sok1 е просто 6
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Съвет за монтаж на радар детектор
Collapse
X
-
Моят е Кобра за около 100лв и хваща идеално даже и да не монтиран на стъклото с пряка видимост. Аз просто го поставям на хориз. поставката под гнездото 12В. Исках да го монтирам, някъде отпред около предна броня- фар- в пласмасова кутия, а при мен в купето да върна само зумер.Някой да го е правил това?Brava 98' 1.6 16V - Червенокосата италианка
Коментар
-
sok1 написа:EX...Fiat Marea JTD 150+ Сега Опел Вектра 1.6 16в и Мазда Трибют 2.0 бензин/газ
Коментар
-
Моя съм гомонтирал на таблото - отляво на волана - така че гледано отстрани е мажду инструментното табло и колонката.Използвал съм малко Велкро - като рошавата част е на радардетектора а твърдата на таблото. Залепил съм ги хубаво двойноляпящо тиксо.От бушоните съм пуснал кабелче с + на контакт. Така не ми пречи, хваща добре а и не се вижда много много - частично го скриват стикерите за преглед и застраховката, както и самата колонка.Купих си подходяща букса и си направих ново кабелче с цел дане режа оригиналния - ако искам да го преместя на другата кола - кабела за запалката си ми седи.Иначе вакуумчетата на кобрите са хубави, не би трябвало да има проблеми.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Може да бъде монтиран в кората над главата. За целта трябва първо да се разглоби и да се извади от пластмасовата си кутийка.Така хем ще имате радар-детектор, хем ще бъде скрит и за айдуците, и за полицаите.Недостатъкът при този вариант на монтаж е, че се губи функцията му за откриване на лазерни радари, което в един бъдещ момент на развитие на полицейската техника може да се окаже проблем.Захранването може да се вземе някъде от бушоните долу и да се прекара по страничната колонка на предното стъкло.Fiat Marea 1.8 HLX, 113 к.с., 1996 г.
Коментар
-
itan75 написа:sok1 написа:Stop giving directions, just say "Follow me."
Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар