Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

проблем с индикаторите на таблото

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

проблем с индикаторите на таблото

Здравейте колеги! Вчера,както си карах стрелките на километража и оборотомера паднаха и ми светна лампата на акомулатора. След 20 метра пак си заработиха и след това пак изгасваха, и така се повтаряше до като се прибера. Къде може да е проблема?
    Фиат Браво 1.6/16

По всяка вероятност хлабави или окислени клеми на акумулатора.Почисти ги хубаво,намажи ги и ги стегни добре.Успех!
    PUNTО 1.7 ТД ELX/умря,горкото/
    Проблема не е от бобината,а от магарето в кабината!

Коментар

да обаче фаровете и лампата на акомулатора светят
      Фиат Браво 1.6/16

Коментар

Наистина почни първо от почистването на клемите. Ако не стане можеш да свалиш таблото и да хвърлиш един поглед върху буксите.
        Fiat Tipo 1.4i.e. 72hp 1993 - истинският автомобил
        Fiat Coupe 2000 16V 139hp 1995 - като хубавата жена - кеф ти е да си с нея, но ти къса нервите и джоба - продадена
        -------------------------------------------------------------

Коментар

Изчистих буксите и пак същата работа. Обаче забелязах, че колата го прави само като е в движение и то като натисна спирачката. Като отпусна педала след 5 секунди се оправя.Моля който е по-нясно да пише!
          Фиат Браво 1.6/16

Коментар

колега замери на запален двигател на колко волта ти зарежда алтернатора(динамото)
            Fiat Marea Weekend ELX 1.9TD 100к.с

Коментар

Re: проблем с индикаторите на таблото

ivan_3108 написа:
              Здравейте колеги! Вчера,както си карах стрелките на километража и оборотомера паднаха и ми светна лампата на акомулатора. След 20 метра пак си заработиха и след това пак изгасваха, и така се повтаряше до като се прибера. Къде може да е проблема?
              Същия проблем имах - оказа се клемореда. Купих си втора ръка за 10 лв и ключаря от форума ми го смени ( не целия клеморед, а само това нещо накрая, където се намират пъпките, даващи контакт като завъртиш ключа. Съжалявам, че така обяснявам - не знам как се казва.). Само че при мен го нямаше това със спирачката - просто като се раздрусат кабелите накрая на клемореда и се губеше контакта.В началото се оправяха като ги разбутам малко - накрая и това не помагаше.Всъщност при мен цялото табло умираше, не помня ама май и мигачите не бацака.
              Браво 1.6 16v 1996
              Рено Лагуна 2 1.9 dCI.

Коментар

Working...
              X