Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Лампа за зареждане на fiat duato 2.5d

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Лампа за зареждане на fiat duato 2.5d

Здравейте, интересува ме таблото на Fiat ducato 2.5d 1985г. Не свети лампата а зареждането ,алтернатора зарежда акумулатора само като принудително се пододе +12v.Не знам дали не минава през реле . Но не знам коя е лампата за зареждането тъй като откакто съм взел буса не светеше.Ако някой може да помогне .Грешен раздел -> ПреместенаМодераторски екип на fiat-bg.org
    ami karam fiat i ne me e qd

Re: Лампа за зареждане на fiat duato 2.5d

fiat_palio написа:
    Здравейте, интересува ме таблото на Fiat ducato 2.5d 1985г. Не свети лампата а зареждането ,алтернатора зарежда акумулатора само като принудително се пододе +12v.Не знам дали не минава през реле . Но не знам коя е лампата за зареждането тъй като откакто съм взел буса не светеше.Ако някой може да помогне .Грешен раздел -> ПреместенаМодераторски екип на fiat-bg.org
    Ми лампата е ... със символ на акомулатор Хубава машинка си взел правил съм си кръгчета с такава ... двигателя беше на IVECO ... Ми те релетата вече са вградени с алтенаторите ... нямам идея някои които повече се занимавал нека да сподели.
    >>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->

Коментар

Алтернатора/bosh 55A/ зарежда само като се подаде /на +D/ +12v отделно с кабел.Не знам къде по таблото да гледам за лампата не знам възбуждането дали минава само през лампа или има и реле .

Коментар

Кабела до лампата беше изяден от мишка след въстановянето му зареждането се оправи.Лампата се намира долу вдясно на таблото

Коментар

Working...
        X