Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

фиат пунто-проблем при запалването

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

о

ами вечер като я загася,сутрин не мога да запаля,но консумация 0.06 е нармално за алармата,даже я дават до 0.08,което е в норми,а за да ми бута акумулатора трябва да черпи по 6Аh

Коментар

Аз залагам на калпави клеми и хлабави връзки.Накарай електричарите да ти проверят много, ама много добре клемите, да ги огледат за окисление отвътре (там, където контактуват с клемите на акумулатора), да ги минат със шкурка. Огледайте и самите връзки на кабелите по-нататък.Аз имах подобен проблем преди време и всичко се реши с изшкуркване на вътрешната повърхност на клемите, намазването им с грес и добро притягане.

Коментар

Абе попринцип като махнеш контака се спират почти всички консуматори с иключение на радиото и запалката , и лампата до огледалото за задно виждане ... Това най-ме кефи и дето се вика никога не забраям колата с пуснати фарове Или несе налага да ги пускам като потеглям
        >>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->

Коментар

Радиото понякога прави много кофти номера особено ако не е вързано правилно.
          Bravo 1.6 16v 97г. + АГУ

Коментар

Има ли решение на проблема?От какво се оказа?

Коментар

фиат

оказа се от касетофона,но сега ми прави други номера,но като разбера ще пиша.

Коментар

и

за повече инфо към qal76-ако няма нищо против да отговаря вместо мен-все пак той е майстора :D

Коментар

п

проблемат е решен.консуматорът беше сд-то марката е LG
                  тел.0897943620

Коментар

Working...
                  X