здравеите,имам фиат пунто 1997 година.имам проблем -сутрин не пали,сменях няколко акумулатора,затото си мислех че е от него-но явно -не.замерваха ми тока-0.06-нормална консумация от алармата.ВсиЧки маистори казват 4е уте4ка нqма,но явно има нqкакъв проблем и не могат да го хванат.генератора и тои зарежда нормално-14.4Здравейте. Имам Фиат Пунто 1997 год. Имам проблем - сутрин не пали, сменях няколко акумулатора, защото си мислех, че е от него - но явно - не. Замерваха ми тока - 0.06 - нормална консумация от алармата. Всички майстори казват, че утечка няма, но явно има някакъв проблем и не могат да го хванат. Генератора и той зарежда нормално 14,4.Здравейте Мая Начева.Добре дошла в нашия форум.Добре е, преди да пуснеш мнение - да прочетеш правилата на форума.Тук се пише единствено и само на български език с кирилица.Това е първо и последно предупреждение, всяко следващо мнение на латиница ще бъде изтривано.Модераторски екип на фиат-бг.орг.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
фиат пунто-проблем при запалването
Collapse
X
-
Re: а
maia nacheva написа:при бутане не сме я пробвали,давам си ток с кабели.Лампичката code изгасва>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар