Здравейте!Става въпрос за фиат пунто 2000г,бензин.При пускането на късите светлини си светват заедно с габаритите,а при превключването на дълги късите се изключват и остават да светят само дългите.Това нормално ли е?Поздарви!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как светят фаровете на Пунто-къси-дълги зависими ли са
Collapse
X
-
Re: Как светят фаровете на Пунто-къси-дълги зависими ли са
joro09 написа:Здравейте!Става въпрос за фиат пунто 2000г,бензин.При пускането на късите светлини си светват заедно с габаритите,а при превключването на дълги късите се изключват и остават да светят само дългите.Това нормално ли е?Поздарви!
-
при мен (браво 1.6) когато нямах реле за фаровете като давах на дълги късите гаснеха а не трябваше да е така.в последствие разбрах че нямам реле и когато сложих късите остават да светят заедно с дългите вече.мисля че и при вас трябва да е така.да не би да е нещо от релето ? други идеи нямам1.6 16v Abarth
Коментар
-
Защо веднага почвате да си чатите, и всеки да се обяснява без да го питат ?!? А на мене задните стъкла на вратите са ми електрически. Кво от тва, обаче? В заглавието пише Пунто, а във водещия пост - модел, година. Който няма таква кола и не е запознат, няма смисъл да пише, защото става въпрос за инсталации, изградени по съвсем различен начин. Какво го интересува някой, че на бравото светят и двете? Някой сеща ли се че са Х1, а онези са Х4 ? Сега ще цъфне някой с някое сузуки, с управление на H4 по минус, и ще прати темата в девета глуха.
Коментар
-
ogi28b написа:Защо веднага почвате да си чатите, и всеки да се обяснява без да го питат ?!? А на мене задните стъкла на вратите са ми електрически. Кво от тва, обаче? В заглавието пише Пунто, а във водещия пост - модел, година. Който няма таква кола и не е запознат, няма смисъл да пише, защото става въпрос за инсталации, изградени по съвсем различен начин. Какво го интересува някой, че на бравото светят и двете? Някой сеща ли се че са Х1, а онези са Х4 ? Сега ще цъфне някой с някое сузуки, с управление на H4 по минус, и ще прати темата в девета глуха.
Коментар
-
ogi28b написа:Защо веднага почвате да си чатите, и всеки да се обяснява без да го питат ?!? А на мене задните стъкла на вратите са ми електрически. Кво от тва, обаче? В заглавието пише Пунто, а във водещия пост - модел, година. Който няма таква кола и не е запознат, няма смисъл да пише, защото става въпрос за инсталации, изградени по съвсем различен начин. Какво го интересува някой, че на бравото светят и двете? Някой сеща ли се че са Х1, а онези са Х4 ? Сега ще цъфне някой с някое сузуки, с управление на H4 по минус, и ще прати темата в девета глуха.
Коментар
-
Ето как трябва да светят...на някои "каталожни" снимки:Фаровете на Fiat Punto mk2(18 светят едновременно на къси/дълги.Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"
https://www.fiat-uno.org/
Коментар
-
joro09 написа:При теб така ли светят колега?Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"
https://www.fiat-uno.org/
Коментар