Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Как светят фаровете на Пунто-къси-дълги зависими ли са

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Как светят фаровете на Пунто-къси-дълги зависими ли са

Здравейте!Става въпрос за фиат пунто 2000г,бензин.При пускането на късите светлини си светват заедно с габаритите,а при превключването на дълги късите се изключват и остават да светят само дългите.Това нормално ли е?Поздарви!

Re: Как светят фаровете на Пунто-къси-дълги зависими ли са

joro09 написа:
    Здравейте!Става въпрос за фиат пунто 2000г,бензин.При пускането на късите светлини си светват заедно с габаритите,а при превключването на дълги късите се изключват и остават да светят само дългите.Това нормално ли е?Поздарви!
    Да, нормално е.... дълги и къси не светят едновременно, виначи светят само едните!

Коментар

и аз имам такова пунто и ми светиха каси и далги заедно после само далги ся маи пак каси и далги заедно

Коментар

sugarev написа:
        и аз имам такова пунто и ми светиха каси и далги заедно после само далги ся маи пак каси и далги заедно
        Е как се получава така?Някой знае ли?

Коментар

Хммм ... при мен светят и късите и дългите заедно ... само по някой път спират късите и аз си мисля, че това е нередното ... пускам късите, пак дългите и се оправя
          Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

при мен (браво 1.6) когато нямах реле за фаровете като давах на дълги късите гаснеха а не трябваше да е така.в последствие разбрах че нямам реле и когато сложих късите остават да светят заедно с дългите вече.мисля че и при вас трябва да е така.да не би да е нещо от релето ? други идеи нямам
            1.6 16v Abarth

Коментар

И при моята брава късите и дългите святят заедно
              Peugeot 307 2.0i ГИ
              ex: Fiat Brava 1.6 16V 90hp

Коментар

Защо веднага почвате да си чатите, и всеки да се обяснява без да го питат ?!? А на мене задните стъкла на вратите са ми електрически. Кво от тва, обаче? В заглавието пише Пунто, а във водещия пост - модел, година. Който няма таква кола и не е запознат, няма смисъл да пише, защото става въпрос за инсталации, изградени по съвсем различен начин. Какво го интересува някой, че на бравото светят и двете? Някой сеща ли се че са Х1, а онези са Х4 ? Сега ще цъфне някой с някое сузуки, с управление на H4 по минус, и ще прати темата в девета глуха.

Коментар

ogi28b написа:
                  Защо веднага почвате да си чатите, и всеки да се обяснява без да го питат ?!? А на мене задните стъкла на вратите са ми електрически. Кво от тва, обаче? В заглавието пише Пунто, а във водещия пост - модел, година. Който няма таква кола и не е запознат, няма смисъл да пише, защото става въпрос за инсталации, изградени по съвсем различен начин. Какво го интересува някой, че на бравото светят и двете? Някой сеща ли се че са Х1, а онези са Х4 ? Сега ще цъфне някой с някое сузуки, с управление на H4 по минус, и ще прати темата в девета глуха.
                  Колегата е прав....може само при пунтото да е така!

Коментар

ogi28b написа:
                    Евала Оги вкара всичко в ред ! Между другото и на мен ми светят така

Коментар

Ето как трябва да светят...на някои "каталожни" снимки:Фаровете на Fiat Punto mk2(18 светят едновременно на къси/дълги.
                      Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
                      Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
                      Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
                      Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"

https://www.fiat-uno.org/

Коментар

FIRE 8V написа:
                        Ето как трябва да светят...на някои "каталожни" снимки:Фаровете на Fiat Punto mk2(18 светят едновременно на къси/дълги.
                        При теб така ли светят колега?

Коментар

При мен светят едновременно
                          Fiat Punto Mk2 1.2 16V Sporting `00

Коментар

колеги и при мен светят едновременно и ми се струва нормално
                            Фиат Пунто 1.2 8в 60 кончета

Коментар

joro09 написа:
                              При теб така ли светят колега?
                              Да, така светят.
                              Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
                              Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
                              Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
                              Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"

https://www.fiat-uno.org/

Коментар

Working...