Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оригинална аларма Мареа HLX

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Оригинална аларма Мареа HLX

Колеги някой да има предтава как мога да направя връска с оригиналната аларма на Мареа HLX.Конектора за диагностика ми е до този на ABS-са. В визата няма нищо по този въпрос.Предполагам че има някакъв проблем с нея защото след като я включа 2-3 секунди по късно издава единичен звуков и светлинен сигнал.Смених батериите резолтат нулев.Алармата си работи нормално, охрана на врати и обемни датчици.

r_osen@yahoo.com

Re: Оригинална аларма Мареа HLX

rosenmvr написа:
    Колеги някой да има предтава как мога да направя връска с оригиналната аларма на Мареа HLX.Конектора за диагностика ми е до този на ABS-са. В визата няма нищо по този въпрос.Предполагам че има някакъв проблем с нея защото след като я включа 2-3 секунди по късно издава единичен звуков и светлинен сигнал.Смених батериите резолтат нулев.Алармата си работи нормално, охрана на врати и обемни датчици.
    Връзка с алармата нямам идея как можеш да направиш, но определено имаш неработещ датчик или датчици. Погледни в мануала за Марея във втората част е описано действието на алармата и евентуална възможност за диогностика на твоя проблем.
    Marea Weekend HLX Jtd 110

oO(_)____////____(_)Oo

Коментар

Аз съм с фабрична аларма, но модела е ELX. Втория звуков сигнал вероятно идва от неработещ датчик: врата, капак, багажник. Ще се наложи да ги провериш всичките, поне аз не виждам друг начин да разбереш кой точно е дал фира
      Fiat Marea 1.8 16V ELX

Коментар

Колеги всички датчици работят нормално колата показва когато има не добре затворена врата а и плафоните не светят постоянно , обемните датчици работят нормално а и предния капак е ок.

r_osen@yahoo.com

Коментар

Колега вдигни си предния капак и заключи колата ... :P
          Fiat Bravo - НАЙ-БЪРЗИЯ с вариатор Powered By . . .
          Fiat Marea 1.6 16V - Not Powered By ... YET !
          Alfa Romeo 155 2.0 8v Twin Spark - в гаража ...
          Lancia Delta 1 HF 2.0 8v TURBO

Коментар

nonamecrew написа:
            Колега вдигни си предния капак и заключи колата ... :P
            Колега това не съм го пробвал, но при отворен капак и натиснат бутон на алармата с пръст включвам алармата изчаквам около минута за да сработи и в момента в който пусна бутона колата започва да пищи за мен това е достатъчно доказателство че бутона е изправен. Ако не моля да ме извините и поправите.

r_osen@yahoo.com

Коментар

При мен беше така
              tedynaidenov написа:
              Аз съм с фабрична аларма, но модела е ELX. Втория звуков сигнал вероятно идва от неработещ датчик: врата, капак, багажник. Ще се наложи да ги провериш всичките, поне аз не виждам друг начин да разбереш кой точно е дал фира
              AR 159 Ti 2,4 mJTD 210 h.p.
              HONDA Accord tourer 2.2 i-DTEC Type S 180 h.p.
              Kawasaki ER-6n'2012

Коментар

Working...
              X