Колеги някой да има предтава как мога да направя връска с оригиналната аларма на Мареа HLX.Конектора за диагностика ми е до този на ABS-са. В визата няма нищо по този въпрос.Предполагам че има някакъв проблем с нея защото след като я включа 2-3 секунди по късно издава единичен звуков и светлинен сигнал.Смених батериите резолтат нулев.Алармата си работи нормално, охрана на врати и обемни датчици.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оригинална аларма Мареа HLX
Collapse
X
-
Re: Оригинална аларма Мареа HLX
rosenmvr написа:Колеги някой да има предтава как мога да направя връска с оригиналната аларма на Мареа HLX.Конектора за диагностика ми е до този на ABS-са. В визата няма нищо по този въпрос.Предполагам че има някакъв проблем с нея защото след като я включа 2-3 секунди по късно издава единичен звуков и светлинен сигнал.Смених батериите резолтат нулев.Алармата си работи нормално, охрана на врати и обемни датчици.Marea Weekend HLX Jtd 110
oO(_)____////____(_)Oo
-
nonamecrew написа:Колега вдигни си предния капак и заключи колата ... :P
Коментар
-
При мен беше такаtedynaidenov написа:Аз съм с фабрична аларма, но модела е ELX. Втория звуков сигнал вероятно идва от неработещ датчик: врата, капак, багажник. Ще се наложи да ги провериш всичките, поне аз не виждам друг начин да разбереш кой точно е дал фираAR 159 Ti 2,4 mJTD 210 h.p.
HONDA Accord tourer 2.2 i-DTEC Type S 180 h.p.
Kawasaki ER-6n'2012
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар