Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

BRAVA: конфликт незатворени врати vs нагреватели: ОТСТРАНЕН

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

BRAVA: конфликт незатворени врати vs нагреватели: ОТСТРАНЕН

Брава 1.6_16V 96г.:1. При затворени врати свети индикатора на таблото, че има незатворена врата.2. При включване на нагревателите за задното стъкло, индикатора за незатворени врати изгасва.При изключване на нагревателите пак светват незатворени врати на таблото.3. Понякога копчето за нагревателите не може да се изключи, колкото и да се натиска.4. При отваряне на която и да е врата обаче копчето за нагревателите изгасва.При затваряне пак светва.5. Понякога при загасена кола копчето за нагревателите примигва (маждука слабо) и съответно бута акомулатора.Помогнете.

Колега -имам сьщия проблем от около 2 седмици-това е от тая джаджа на багажника дето трябва като затвориш да затвори контакта-можеби е от студа-така мисля и си я карам така-Поздрави :D-а за крушката в багажника я махнах-щото ми изяде акомулатора-ще я оправям на пролет.
    Brava 1.6 16+ АГУ(Landi Renzo)

Коментар

да ти кажа и на мен ми изяде акомулатора.аз миналата седмица е взех и не сам е карал заради тази оттечка.дадох я на електричар.той я оправи и ми показа, че оттечката е точно там кадето се затваря багажника.днес обаче пак забелязах че като е изгасена и по някой път копчето на реотаните леко маждука.при теб така ли е?според мен пак дърпа ток...?

Коментар

leon_comba написа:
        да ти кажа и на мен ми изяде акомулатора.аз миналата седмица е взех и не сам е карал заради тази оттечка.дадох я на електричар.той я оправи и ми показа, че оттечката е точно там кадето се затваря багажника.днес обаче пак забелязах че като е изгасена и по някой път копчето на реотаните леко маждука.при теб така ли е?според мен пак дърпа ток...?
        Направо отиди в някоя морга и си намери тези връзки на багажника,аз така се набутах да си купя нов акумулатор докато видя че тъпата лампа в багажника не угасва.Тези връзки ако искаш ги свали и ги почисти но най добре е да ги смениш защото те се разтапят и дават отечка.Мойте си ги купих от морга за 15лв
        Peugeot 307 2.0i ГИ
        ex: Fiat Brava 1.6 16V 90hp

Коментар

Откакто махнах лампата смятам ,че не дьрпа ток,но наистина се разтапят тея джаджи и идеята да се вземат здрави от морга е добра.(Не ми присветва лампата за реотана-тя като свети на таблото индикатора за вратата не свети ,като я изклуча тои светва-за отворена врата).
          Brava 1.6 16+ АГУ(Landi Renzo)

Коментар

същата работа колега...мисля да е закарам още веднъж на майстора и ще пиша какво е казал или направил....иначе на мен не всеки път ми присветва...спорадично е.а понякога тази светлина за реотана светва при запалване на колата, без да е била включена при последното гасене.

Коментар

leon_comba написа:
              същата работа колега...мисля да е закарам още веднъж на майстора и ще пиша какво е казал или направил....иначе на мен не всеки път ми присветва...спорадично е.а понякога тази светлина за реотана светва при запалване на колата, без да е била включена при последното гасене.
              Колега няма смисъл да даваш пари на майстори всички неща ги прави тази връзка, вземи една здрава от моргата и си ти
              Peugeot 307 2.0i ГИ
              ex: Fiat Brava 1.6 16V 90hp

Коментар

Финално:закарах бараката на същия майстор, който махна оттечката.на другия ден отидох да е взема и каза, че този проблем повече няма да ме притесняеа.не уточни от какво е било, но е факт, че вече не го прави.така че става и без смяна.

Коментар

Working...
                X