Здравейте! Сложих на Купето един ксенон т.к. предишните фарове никви ги нямаше... Ксенона обаче беше от евтини (нямах пари за друг а много исках да му сложа) Евтиния обаче също нещо никъв го няма Въпроса ми е ако сменя крушките с некви хубави друг ли ще е резултата? Ксенон инсталацийте стандартни ли са? И ако сменя крушките дали ще засвети как си му е реда този Фиат )
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат Купе Ксенон
Collapse
X
-
Задължително си полирай фаровете и почисти лупите и чак тогава ще видиш истинския резултат от монтирания ксенон.Fiat Tipo 1.4i.e. 72hp 1993 - истинският автомобил
Fiat Coupe 2000 16V 139hp 1995 - като хубавата жена - кеф ти е да си с нея, но ти къса нервите и джоба - продадена
-------------------------------------------------------------
Коментар
-
С нормална крушка светеха по-слабо от халогените. А с ксенон светна малко по-добре от нормални фарове. Но не съм пипал рефлекторите изобщо, а само съм полирал фаровете и почистил лупите.Потърси в темите от форума за ксенон. В една от тях има снимка на осветление от нови фарове на купе и направо не е истина колко готино светят.П.П. В темата се сравняваше нормален рефлектор и такъв с лупа при монтиран ксенон.Fiat Tipo 1.4i.e. 72hp 1993 - истинският автомобил
Fiat Coupe 2000 16V 139hp 1995 - като хубавата жена - кеф ти е да си с нея, но ти къса нервите и джоба - продадена
-------------------------------------------------------------
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар