Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оригинален касетофон на Браво - какви колони да сложа?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Оригинален касетофон на Браво - какви колони да сложа?

Здравейте, интересува ме какви колони мога да си сложа на бравото при условие, че нямам CD player, а слушам от оригиналното касетофонче (връзвам си iPod-a с касетка). Благодаря предварително!Грешен раздел -> ПреместенаМодераторски екип на fiat-bg.org

Виж тази тема: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...EE%EB%EE%ED%E8
    Fiat Brava 1.6 16v 97г.
    Citroen C4

Коментар

Еми защо са ти нови колони.... те ще свират по същия начин,не се заблуждавай! Даже тези са доста по-добре от разни евтини боклуци,защото малко или много са изчислени да си свирят с оригиналното радио
      Fiat Bravo - 1.8GT /115hp 1997г.
      Audi A4 - 1.9TDi /110hp 1998г.
      Mazda 121 - 1.3GLX / 75hp 1994г.

Коментар

Ами защото тези много пръщат просто са си заминали дет се вика... погледнах ги пише че са SONY и мисля пак такива да взема...?!?

Коментар

Има изписани 1001 теми по въпроса! Използвай Търсене!
          Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Отиваш на който и да е магазин от големите вериги и си купуваш каквито ти харесват на външен вид.Свиренето се определя по най слабото звено на системата. Ако ще и позлатени Jamo да са, все тая. Grundig си е Grundig.Въпроса ти е, "имам VEF, какви колони да сложа, че да свири, като Clarion?". Няма такива колони. Все ще свири като VEF.Така че ... държиш стотина лева в ръката и си готов. Nertz, Sony, Kenwood, все тая ...Слагаш на задното стъкло "Bass ’m’ Bass" и си номер едно.Значи "Бас Мечо, Бас".
            .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
            www.cyxap.com

Коментар

Malone написа:
              Отиваш на който и да е магазин от големите вериги и си купуваш каквито ти харесват на външен вид.Свиренето се определя по най слабото звено на системата. Ако ще и позлатени Jamo да са, все тая. Grundig си е Grundig.Въпроса ти е, "имам VEF, какви колони да сложа, че да свири, като Clarion?". Няма такива колони. Все ще свири като VEF.Така че ... държиш стотина лева в ръката и си готов. Nertz, Sony, Kenwood, все тая ...Слагаш на задното стъкло "Bass ’m’ Bass" и си номер едно.Значи "Бас Мечо, Бас".
              Не е баш така. И аз си мислех че касетофона ми е умряло куче ама се оказа че свири доста прилично след като му изкарах AUX входове. Смея да твърдя че звука е фантастичен.
              Bravo 1.6 16v 97г. + АГУ

Коментар

maskarata написа:
                Malone написа:
                Не е баш така. И аз си мислех че касетофона ми е умряло куче ама се оказа че свири доста прилично след като му изкарах AUX входове. Смея да твърдя че звука е фантастичен.
                Колега а как изкара аих входовове и на какво касетофонче
                Ползвайте мигачи!

"I believe in a long, prolonged, derangement of the senses in order to obtain the unknown."
                Jim Morrison

Коментар

maskarata написа:
                  Аз не казвам, че стоковия Grundig е "умряло куче", пиша, че не е Clarion или Bang & Olufsen. И никога няма да свири така, каквито и говорители да му сложиш.Свири си прекрасно по моите изисквания, но не могат да се очакват чудеса. Аз съм с едни прости двулентови Hertz отзад на фабричните места и съм доволен.Пищялките са огън, на вратите Уеко плющят, като го напъна, но сега не ми се разглобява за да ги сменя. Напролет.
                  batabit написа:
                  Колега а как изкара аих входовове и на какво касетофонче
                  Прочети ТАЗИ тема, този пост и надолу, а има и още няколко по този въпрос.Утре ще се похваля и с моята модификация.
                  .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
                  www.cyxap.com

Коментар

Кои пише че са ти Сони? Предните,задните? Обясни какви колони имаш,че май май не си с оригиналните. Иначе ако те интересува мога да ти предложа моите и предните и задните и пищялки,каквото ти трябва за някаква тънка сума
                    Fiat Bravo - 1.8GT /115hp 1997г.
                    Audi A4 - 1.9TDi /110hp 1998г.
                    Mazda 121 - 1.3GLX / 75hp 1994г.

Коментар

Заводските говорители трябва да са ти NOKIA колега.
                      Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                      Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Колега можеш да го смениш с Hertz. Комплект от среден клас предни + задни мисля че беше около 160лв. Здрави хубави колонки. Препоръчвам ти ако че сменяш предните погледни темата за демпването на предните врати. С малко пари и повечко сръчност ще го направиш. Поздрави.
                        Fiat Bravo - НАЙ-БЪРЗИЯ с вариатор Powered By . . .
                        Fiat Marea 1.6 16V - Not Powered By ... YET !
                        Alfa Romeo 155 2.0 8v Twin Spark - в гаража ...
                        Lancia Delta 1 HF 2.0 8v TURBO

Коментар

Ами въпроса е поставен съвсем точно! Стоковия касетофон свири доста добре за класа си. Аз също съм с "Hertz" сменил съм ги миналата година. HERTZ DCX-130 отзад е приличен вариант. По-плътен и мек звук от оригиналните. Демпването на предните врати също променя доста звуковата картина в автомобила. Горещо препоръчвам.
                          Fiat Bravo jtd 105 04.2000

Коментар

batproho написа:
                            Заводските говорители трябва да са ти NOKIA колега.
                            Не е задължително колоните да са НОКИЯ! На бравата колоните са немско производство със знака на фиат груп.Коя точно е фирмата произвела говорителите за Фиат не пише никъде.
                            Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
                            Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

Опааа.. още един колега "ЗА" демпването.. :P Сега е студено но след месец-два фиатчето няма да има вата само по прозорците :D:D:D:D:D:D:D
                              Fiat Bravo - НАЙ-БЪРЗИЯ с вариатор Powered By . . .
                              Fiat Marea 1.6 16V - Not Powered By ... YET !
                              Alfa Romeo 155 2.0 8v Twin Spark - в гаража ...
                              Lancia Delta 1 HF 2.0 8v TURBO

Коментар

Working...
                              X