Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Сини халогенни крушки - Разрешени ли са от Пътна полиция?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Сини халогенни крушки - Разрешени ли са от Пътна полиция?

Купих си сини халогенни крушки H3, за халогените! Въпросът ми е как стоят нещата с органите на МВР(фуражките), може ли да ме глобят за това!
    Fiat Tipo 1.4 Weber (на скрап), NEW! Opel Astra G 1.6mi
    Fiat Tempra 1.6 i.e.cat + LPG

Добрата кола ще ви закара от точка А до точка Б, а мощната ще ви създаде само неприятности!

кола

ти найстина ли си сигурен че са сини да не като светнат да са бели със син отенък ако са чисто сини мисля че нее разрешено поне за габаритите глобават
    КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
    Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
    http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Ако се заядат винаги можеш да отнесеш глоба. По принцип използването на халогени за мъгла е забранено в случаите, когато няма мъгла особено пък сини...
      Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Тук всеки 2-ри от кварталните рейсъри е с такива ... ако не караш на габарити както казаха преди мен какъв е проблема. Иначе знам, че със сигурност глобяват за лампичките на рег. номера - едно приятелче си сложи на голфа сини (да му се връзва със синия неон от ремуса ) и си го отнесе .... :D
        Fiat Brava 1.4/12v (96).... ммм бордо !
        Citroen Berlingo 1.4/8v (04)

Коментар

Сините халогенни Н3 крушки или така надписания на кутията "XENON" за 10-15лв светят леко синеещо, но полицаите няма да имат основание за заяждане.
          Fiat Tipo 1.4i.e. 72hp 1993 - истинският автомобил
          Fiat Coupe 2000 16V 139hp 1995 - като хубавата жена - кеф ти е да си с нея, но ти къса нервите и джоба - продадена
          -------------------------------------------------------------

Коментар

карането на ХАЛОГЕНИ (фарове за мъгла) е забранено...за това ще те глобят, а не че са ти леко синеещи крушките..но с тях ще си натовариш много инсталацията - повече ватове са от нормалните.
            A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
            e30 forever!

Коментар

Релето е 30А, на отделна инсталация (30А x 12V = 360W), а и по-принцип не ги използвам ако няма мъгла(знам какво е и без халогени, миналата година ги сложих ноември). Питам защото не обичам да си имам работа с органите на реда, не съм имал проблеми но........ за всеки случай!
              Fiat Tipo 1.4 Weber (на скрап), NEW! Opel Astra G 1.6mi
              Fiat Tempra 1.6 i.e.cat + LPG

Добрата кола ще ви закара от точка А до точка Б, а мощната ще ви създаде само неприятности!

Коментар

svetli4a написа:
                Тук всеки 2-ри от кварталните рейсъри е с такива ... ако не караш на габарити както казаха преди мен какъв е проблема. Иначе знам, че със сигурност глобяват за лампичките на рег. номера - едно приятелче си сложи на голфа сини (да му се връзва със синия неон от ремуса ) и си го отнесе .... :D
                Градски, айде нека да ме спрат мен, моите са диоди, не са сини, но синеят леко.Айде да ми напишат акт.В Закона пише, че номера трябва да е осветен, не пише нищо за цвят.Второ, ще ги накарам те да ми ги сменят.Средно по един час губя, да ги сменям когато се наложи.Защо, е ясно.По принцип, когато ми монтират основата за номера в КАТ не е лошо да мислят с главата си, а не с бъбреците. Демонтирането на плафончетата е почти невъзможно. Аз го правя, но го отнасят майките и бабите на всички техници от Русенския КАТ. Използвам две отвертки и дълъг тънък нож. И всеки път имам чувството, че ще е последен, че ще ги счупя.Дори бях решил нарочно да не ги сменям, да ме спрат, да ми напишат Акт и после да направя невероятен сеир в съда. Заедно с двама технически експерти, с един двама верни журналисти, а защо не и с "Господари на ефира".
                .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
                www.cyxap.com

Коментар

Working...
                X