Купих си сини халогенни крушки H3, за халогените! Въпросът ми е как стоят нещата с органите на МВР(фуражките), може ли да ме глобят за това!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Сини халогенни крушки - Разрешени ли са от Пътна полиция?
Collapse
X
-
Тук всеки 2-ри от кварталните рейсъри е с такива ... ако не караш на габарити както казаха преди мен какъв е проблема. Иначе знам, че със сигурност глобяват за лампичките на рег. номера - едно приятелче си сложи на голфа сини (да му се връзва със синия неон от ремуса ) и си го отнесе .... :DFiat Brava 1.4/12v (96).... ммм бордо !
Citroen Berlingo 1.4/8v (04)
Коментар
-
Сините халогенни Н3 крушки или така надписания на кутията "XENON" за 10-15лв светят леко синеещо, но полицаите няма да имат основание за заяждане.Fiat Tipo 1.4i.e. 72hp 1993 - истинският автомобил
Fiat Coupe 2000 16V 139hp 1995 - като хубавата жена - кеф ти е да си с нея, но ти къса нервите и джоба - продадена
-------------------------------------------------------------
Коментар
-
Релето е 30А, на отделна инсталация (30А x 12V = 360W), а и по-принцип не ги използвам ако няма мъгла(знам какво е и без халогени, миналата година ги сложих ноември). Питам защото не обичам да си имам работа с органите на реда, не съм имал проблеми но........ за всеки случай!Fiat Tipo 1.4 Weber (на скрап), NEW! Opel Astra G 1.6mi
Fiat Tempra 1.6 i.e.cat + LPG
Добрата кола ще ви закара от точка А до точка Б, а мощната ще ви създаде само неприятности!
Коментар
-
svetli4a написа:Тук всеки 2-ри от кварталните рейсъри е с такива ... ако не караш на габарити както казаха преди мен какъв е проблема. Иначе знам, че със сигурност глобяват за лампичките на рег. номера - едно приятелче си сложи на голфа сини (да му се връзва със синия неон от ремуса ) и си го отнесе .... :D.:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар