Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

акумулатор на пунто 1.7 TD

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

акумулатор на пунто 1.7 TD

Здравейте.Пиша тук защото се двуума какъв акумулатор да взема.Дават ми 70Ah за Пунто 1.7 TD добре ли е???
    Fiat Punto 1.7 TD

теми за акумулатори бол.....какъв е този акумулатор,че се чудя кой ползва стандарт 70ач??? Инъче мисля,че за твоята кола би бил достатъчен,ако е добър взимай го.
    ex.Мареа ТД100

Коментар

тук http://www.punto.hit.bg/teh.html пише 60 Ач. - ти ако можеш да събереш 200 Ач. - акумулатор и имаш кинти слагай такъв - от трактор или комбайна....
      Fiat Punto 1.1-Синята птица
      Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
      Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

donnna написа:
        тук http://www.punto.hit.bg/teh.html пише 60 Ач. - ти ако можеш да събереш 200 Ач. - акумулатор и имаш кинти слагай такъв - от трактор или комбайна....
        ти остави човека сам да реши,с какъв акумулатор ще се запаси,не мислиш ли,че си е негова работа и иронията ти е неуместна? +това догодина като му падне малко заряда няма да му се отрази,за разлика от такива като теб и ред други рицари на автомобилното слово,за които и батерия от 9,5 волта му стига Не ми се спори пак,че производителите на акумулатори,за разлика от тия на автмобили,препоръчват обикновено 70-74ач и ако не уважиш изискванията им,може да ти откажат признаване на гаранцията
        ex.Мареа ТД100

Коментар

paralesa написа:
          donnna написа:
          ти остави човека сам да реши,с какъв акумулатор ще се запаси,не мислиш ли,че си е негова работа и иронията ти е неуместна? +това догодина като му падне малко заряда няма да му се отрази,за разлика от такива като теб и ред други рицари на автомобилното слово,за които и батерия от 9,5 волта му стига Не ми се спори пак,че производителите на акумулатори,за разлика от тия на автмобили,препоръчват обикновено 70-74ач и ако не уважиш изискванията им,може да ти откажат признаване на гаранцията
          къде видя ирония, че аз не разбрах??? кой е рацер на словото не знам - аз тук предупреждения и банани немам....за твоя информация вместо с 44 Ач съм с 60 Ач акумулатор. но трудно се събра! това не пречи днес сутринта колата да не запали... п.п. причината да не запали не е акумулатора....
          Fiat Punto 1.1-Синята птица
          Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
          Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

donnna написа:
            за твоя информация вместо с 44 Ач съм с 60 Ач акумулатор. но трудно се събра! това не пречи днес сутринта колата да не запали... п.п. причината да не запали не е акумулатора....
            Колега метни снимки ,че и аз я мъчих тази оперция със 62 Ah START ама не са побира със зор съм побрал Bosh Silver 55 Ah
            >>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->

Коментар

За мен златното правило, за да пали колата, стига да има кинти, е поставянето на толкова голям акумулатор, колкото позволява стойката му. Така, че ако влиза направо го отнасяй.
              Fiat Tipo 1.4i.e. 72hp 1993 - истинският автомобил
              Fiat Coupe 2000 16V 139hp 1995 - като хубавата жена - кеф ти е да си с нея, но ти къса нервите и джоба - продадена
              -------------------------------------------------------------

Коментар

Типото ми е с 45Aч бош силвър/яко повърня/ и пали перфектно, но за дизел по-добре си вземи хубав акумулатор ако не искаш да го сменяш след някоя друга година
                '93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
                '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

Working...
                X