Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Как се сваля оригиналния касетофон на Браво?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Как се сваля оригиналния касетофон на Браво?

Нещо се е разтропал, вибрира като карам по павета и искам да видя с нещо да го укрепя, да не му се разкаже играта тотално. Грешен раздел -> ПреместенаМодераторски екип на fiat-bg.org

На 1 и 2 снимка се вижжда къде се бърка с тънък нож, и се повдига пластината-щипка. На третата се вижда гърба, където има навито едно нещо, което тук го няма, но по принцип го има - един гумен тампон. РАЗВИИ го малко, и ще уплътни.Такива пластини има от двете страни Снимал съм само отдясно.Мисля че имаше такава тема в ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ. Ако няма, може направо тази да се добави, заглавието е подходящо, и снимките са съвсем ясни и описателни.
    Прикачени файлове

Коментар

Ясно, колега, а само в "долния край вляво" и в "долния край вдясно" ли трябва да се подложи с такъв тънък нож?Темата наистина е подходяща(особенно за такиви инвалиди като мене), търсих с търсачката подобна тема, но не намерих, затова пуснах тази. Поздрави! :D

Коментар

Колега, нека оставим това, че не си намерил една от n на брой теми, в които се казва как се сваля касетофона, но ми кажи - кое точно от първите две снимки, и текста
        Такива пластини има от двете страни. Снимал съм само отдясно.
        не ти е ясно ? Ако искаш да снимам и лявата страна, за да видиш същото нещо.... За времето за което написа поста с въпроса си , можеше да си свалил касетофона.
        Прикачени файлове

Коментар

Ogi не го овиквай. И аз нищо че от техника си вадя хляба бая зор видях кога го вадих за първи път. Тука из форума намерих едни картинки ама така и не разбрах от тях на къде да натискам. А на всичко отгоре беше запецнал нещо и хич не му се излизаше. И по добре такъв дето пита от колкото такъв дето се опитва с щангата да го вади направо. И вярно е че има доста теми от тоя род но на доста снимковия материал липсва. Не визирам само тая тем разбира се.
          BRAVA 1.4 12v - 1998г.

http://vbox7.com/play:124bedab

Коментар

Благодаря за разясненията!А колегата дето ме овика - нали за това е форума, да си помагаме...

Коментар

Колеги при моя касетофон май нещо не се получава по този начин Струва ми се че се държи и другаде , а не само на тези две щипки в долните крайща - става дума за МАРЕА 1.9 TD 1997 г. /ако това има значение/!Моля за съвет !

Коментар

pompi написа:
                Струва ми се че се държи и другаде , а не само на тези две щипки в долните крайща
                И в горните краища има! Щипките са четири!п.с. Пише се краИща.
                Alfa 159 SW 2.4 Ti
                Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
                "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

След като натиснеш пластините,пъхаш пръстите на едната ръка на мястото на касетката и дърпаш напред и нагоре за да се освободят и горните пластини.
                  Fiat Marea 1.6 16V ELX 2000г.CNG,Opel Antara 2,2 163kc.
                  ex:Fiat Regata 1714D;ex:Fiat 125P

Коментар

Working...
                  X