Нещо се е разтропал, вибрира като карам по павета и искам да видя с нещо да го укрепя, да не му се разкаже играта тотално. Грешен раздел -> ПреместенаМодераторски екип на fiat-bg.org
На 1 и 2 снимка се вижжда къде се бърка с тънък нож, и се повдига пластината-щипка. На третата се вижда гърба, където има навито едно нещо, което тук го няма, но по принцип го има - един гумен тампон. РАЗВИИ го малко, и ще уплътни.Такива пластини има от двете страни Снимал съм само отдясно.Мисля че имаше такава тема в ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ. Ако няма, може направо тази да се добави, заглавието е подходящо, и снимките са съвсем ясни и описателни.
Ясно, колега, а само в "долния край вляво" и в "долния край вдясно" ли трябва да се подложи с такъв тънък нож?Темата наистина е подходяща(особенно за такиви инвалиди като мене), търсих с търсачката подобна тема, но не намерих, затова пуснах тази. Поздрави! :D
Колега, нека оставим това, че не си намерил една от n на брой теми, в които се казва как се сваля касетофона, но ми кажи - кое точно от първите две снимки, и текста
Такива пластини има от двете страни. Снимал съм само отдясно.
не ти е ясно ? Ако искаш да снимам и лявата страна, за да видиш същото нещо.... За времето за което написа поста с въпроса си , можеше да си свалил касетофона.
Ogi не го овиквай. И аз нищо че от техника си вадя хляба бая зор видях кога го вадих за първи път. Тука из форума намерих едни картинки ама така и не разбрах от тях на къде да натискам. А на всичко отгоре беше запецнал нещо и хич не му се излизаше. И по добре такъв дето пита от колкото такъв дето се опитва с щангата да го вади направо. И вярно е че има доста теми от тоя род но на доста снимковия материал липсва. Не визирам само тая тем разбира се.
Колеги при моя касетофон май нещо не се получава по този начин Струва ми се че се държи и другаде , а не само на тези две щипки в долните крайща - става дума за МАРЕА 1.9 TD 1997 г. /ако това има значение/!Моля за съвет !
Коментар