Нещо се е разтропал, вибрира като карам по павета и искам да видя с нещо да го укрепя, да не му се разкаже играта тотално. Грешен раздел -> ПреместенаМодераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как се сваля оригиналния касетофон на Браво?
Collapse
X
-
На 1 и 2 снимка се вижжда къде се бърка с тънък нож, и се повдига пластината-щипка. На третата се вижда гърба, където има навито едно нещо, което тук го няма, но по принцип го има - един гумен тампон. РАЗВИИ го малко, и ще уплътни.Такива пластини има от двете страни Снимал съм само отдясно.Мисля че имаше такава тема в ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ. Ако няма, може направо тази да се добави, заглавието е подходящо, и снимките са съвсем ясни и описателни.
-
Колега, нека оставим това, че не си намерил една от n на брой теми, в които се казва как се сваля касетофона, но ми кажи - кое точно от първите две снимки, и текстаТакива пластини има от двете страни. Снимал съм само отдясно.
Коментар
-
Ogi не го овиквай. И аз нищо че от техника си вадя хляба бая зор видях кога го вадих за първи път. Тука из форума намерих едни картинки ама така и не разбрах от тях на къде да натискам. А на всичко отгоре беше запецнал нещо и хич не му се излизаше. И по добре такъв дето пита от колкото такъв дето се опитва с щангата да го вади направо. И вярно е че има доста теми от тоя род но на доста снимковия материал липсва. Не визирам само тая тем разбира се.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар