Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

alternator failure & connection loose / Stilo

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

alternator failure & connection loose / Stilo

Колеги моля за помощ.Откакто стана по студено една сутрин ми изписа тази грешка и не ми работеше хидравликата.Някой може ли да помогне с нещо.Благодаря предварително.P.S.-казаха ми че може да е от студеното време.Грешен раздел -> ПреместенаМодераторски екип на fiat-bg.org

Aко само беше написал в гаража си и с какъв двигател си .......
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
      Aко само беше написал в гаража си и с какъв двигател си .......
      JTD 1.9

Коментар

loose conn. дава при слаб акумулатор например.
        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

В заглавието на темата е дадена грешката и отговора коя е причината: alternator failure & connection loose / StiloЛипса на алтернатор&прекъсната/загубена/връзкаП.С.А когато няма връзка с алтернатора-не работи електрохидравликата.Нормално.

Коментар

Оправи ли проблема?
            Fiat Stilo 1,9 JTD

Коментар

cmyk написа:
              Оправи ли проблема?
              Проблема оправен! Оказа се някакво реле към алтернатора,което просто си е заминало,но също така ми казаха и че горяли често особено зимата защото се ползвала по голяма консумация на ток.

Коментар

здравейте колеги, Моля ви за малко помощ и съдействие. Карам стило 1,2 16v бензин от две години и имам проблем със съобщения на борд. компа.Тъй като не го карам постоянно,а през 2-3 дни го паля,особено в по-хладно и студено време (най вече зимния сезон) почти при всяко студено стартиране на мотора ми изписва "(ABS - Failure,EBD - failure,ASR - Failure)". По принцип винаги изчаквам да угаснат всички лампи и да мине "cheking-a" и тогава въртя.Само след 5 минути всичко е наред и тези съобщения не се появяват повече.(може би до следващото студено палене след 3 дни например) Проблема ми е, че вчера при 15 градуса навън ми изписа "Engine - Failure" i светна жълтата лампа на мотора и така цял ден (поне 4-5 паления на мотора,като лампата не угасна даже за миг). Днес същото нещо, само че първо изписа "(ABS - Failure,EBD - failure,ASR - Failure)", след това отново "Engine - Failure". Реших да пробвам нещо друго, загасих двигателя и запалих Веднага без да чакам да гаснат лампи и проверки.Чудо - останах много изненадан колата запали без проблем и не изписа нито едно съобщение.Повторих- няма проблем, всичко е наред.Молбата ми е - кажете ми какво става с моето Стило и на какво се далжи всичко това.Какво да правя?
                Fiat Stilo 1.2 - 16v
                80hp - 6 Speed '02

Коментар

а веднъж може би не беше палена десетин дни и при стартиране изписа Loose connection, а после всичко беше ОК
                  Fiat Stilo 1.2 - 16v
                  80hp - 6 Speed '02

Коментар

Working...
                  X