Машината от подписа от 2 дни ми прави следните номера - пали нормално (дори и сега в студа варненски) но реша ли да потегля няма сила и гасне! Подкарвам я криво-ляво, но прекъсва на поразия! Трябва да припомпвам газта и ларирам с оборотите за да се придвижа и в без това гадната пътна обстановка..Така го прави и на бензин, и на газ. Като обяснение си мисля, че ми е влязла някъде вода.. Това ми се получи вчера, кога се опитах да я изкарам от мол Варна. Оставих я нарочно в подземните гаражи да се размрази и я поочистих добре.Моля, помогнете..: Къде може да е влязла водица и да ми прави тези мизерии и как да я разкарам?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Започна да прекъсва..?
Collapse
X
-
Сега в това гадно време няма да можеш да разбереш нищо но като спре да вали я запали остави я да работи на място 30 минути да загрее добре и ако има някаде вода да исъхне .Ако не се оправи ще чакаш по хубаво време.На мен ми приличат симптоми на някой кабел но знае ли се .FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !
-
dani389 написа:Сега в това гадно време няма да можеш да разбереш нищо но като спре да вали я запали остави я да работи на място 30 минути да загрее добре и ако има някаде вода да исъхне .Ако не се оправи ще чакаш по хубаво време.На мен ми приличат симптоми на някой кабел но знае ли се .Пунто - 06/1996 - M3 (1.2 MPI)
ZFA17600002376672
Коментар
-
Колега, ако е Карбуратор, защото е модел 88г., виж има един електрически жиглюр на карбуратора дали стига ток до него имах същия проблем и с това се реши до ден днешен(е тогава си купих нов Вебер, за един жиглюр)!Fiat Tipo 1.4 Weber (на скрап), NEW! Opel Astra G 1.6mi
Fiat Tempra 1.6 i.e.cat + LPG
Добрата кола ще ви закара от точка А до точка Б, а мощната ще ви създаде само неприятности!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар