Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Започна да прекъсва..?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Започна да прекъсва..?

Машината от подписа от 2 дни ми прави следните номера - пали нормално (дори и сега в студа варненски) но реша ли да потегля няма сила и гасне! Подкарвам я криво-ляво, но прекъсва на поразия! Трябва да припомпвам газта и ларирам с оборотите за да се придвижа и в без това гадната пътна обстановка..Така го прави и на бензин, и на газ. Като обяснение си мисля, че ми е влязла някъде вода.. Това ми се получи вчера, кога се опитах да я изкарам от мол Варна. Оставих я нарочно в подземните гаражи да се размрази и я поочистих добре.Моля, помогнете..: Къде може да е влязла водица и да ми прави тези мизерии и как да я разкарам?
    Пунто - 06/1996 - M3 (1.2 MPI)
    ZFA17600002376672

Сега в това гадно време няма да можеш да разбереш нищо но като спре да вали я запали остави я да работи на място 30 минути да загрее добре и ако има някаде вода да исъхне .Ако не се оправи ще чакаш по хубаво време.На мен ми приличат симптоми на някой кабел но знае ли се .
    FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !

Коментар

и аз мислих че може да е кабел от по рано... кат прочетох тематакабел на свещите..или самите свещи..
      Fiat Brava 1.6 16V 2001

Не на войната по пътищата !
      http://media.causes.com/ribbon/478500

Коментар

dani389 написа:
        Сега в това гадно време няма да можеш да разбереш нищо но като спре да вали я запали остави я да работи на място 30 минути да загрее добре и ако има някаде вода да исъхне .Ако не се оправи ще чакаш по хубаво време.На мен ми приличат симптоми на някой кабел но знае ли се .
        Вярно времето е шибано и не мога да прегледам спокойно. Не забелязах да искри някъде. Почистих кабели, капачка и палец, няма особенно подобрение. Карам я по 4-5 км два пъти дневно и съм доволен че пали в тоя кучи студ.
        Пунто - 06/1996 - M3 (1.2 MPI)
        ZFA17600002376672

Коментар

а въздушния филтър провери ли? в това време в градовете се цапа бързо!!!
          ФИАТ БРАВО 1.8 16V GT
          ФИАТ БРАВА 1.8 16V 1997г

Коментар

Колега, ако е Карбуратор, защото е модел 88г., виж има един електрически жиглюр на карбуратора дали стига ток до него имах същия проблем и с това се реши до ден днешен(е тогава си купих нов Вебер, за един жиглюр)!
            Fiat Tipo 1.4 Weber (на скрап), NEW! Opel Astra G 1.6mi
            Fiat Tempra 1.6 i.e.cat + LPG

Добрата кола ще ви закара от точка А до точка Б, а мощната ще ви създаде само неприятности!

Коментар

Здравейте колеги и на мен днес ми се случи.На място работи добре но като дам газ особено на 2 и 3 предавка не върви(не вдига уборотите)а само бръмчи и прекъсва.Дали може да е от вода някаде в инсталацията или нещто др.(Fiat punto MK2 sporting)
              Fiat Punto MK2 Sporting

Коментар

Working...
              X