Здравейте, колеги, проблемът ми е следният:-Дясното (пасажерско) ел.стъкло често отказва да работи изобщо,а също така само се вдига нагоре на етапи.Дори двигателя да е изгасен ел.стъклата пак работят и проблемът със стъклото,което само се опитва да се вдигне,дори при вдигнато положение остава. По този начин до някъде ми се точи и акумолатора, а и е доста досадно това "цък- цък-цък" когато се опитва да се вдигне стъклото само.Имате ли някакви предложения колеги?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем, дясно ел.стъкло Фиат Типо.
Collapse
X
-
ктсъкло
не битрябвало да се вдигат като нее на контакт поне при фИАТ мисля че е така а и при другите сигурно се тормози двигателчето и за това спира може да е ръждясало нещо вътре ако влиза вода или да е зъмръзнаали гумените уплътнения сега и без това е студено по добре като е студено много да не се пускат
-
Вдигат се когато не е на контакт, но когато е отворена вратата.На Fiat Tipo 1.6 ie, 1993 г. беше така.На Punto 1995 и Brava 1999 не се вдигат когато не е на контакт..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Re: ктсъкло
kluchar написа:не битрябвало да се вдигат като нее на контакт поне при фИАТ мисля че е така а и при другите сигурно се тормози двигателчето и за това спира може да е ръждясало нещо вътре ако влиза вода или да е зъмръзнаали гумените уплътнения сега и без това е студено по добре като е студено много да не се пускат
Коментар
-
При затворена врата, ако не е подаден контакт, стъклата не могат да се движат освен, ако не е преработена оригиналната схема. Според мен може да имаш няколко варианта за проблем: прекъснати кабели в маншоните към вратите, дефект в бутоните за управление на стъклата или дефект в модула за управление. Най-добре отвори кутийката на модула и прегледай за някакви явни проблеми възникнали в следствие на влага. Но и като ти е удряна вратата е напълно възможно да се е повредила изолацията на кабелите към нея и бутонът за плафоните, който е ниско на средната колонка.Fiat Tipo 1.4i.e. 72hp 1993 - истинският автомобил
Fiat Coupe 2000 16V 139hp 1995 - като хубавата жена - кеф ти е да си с нея, но ти къса нервите и джоба - продадена
-------------------------------------------------------------
Коментар
-
Модула за управление ти е долу в лявата страна, под пластмасата, като си седнал на шофьорското място.Ако главата ти е на мястото на крака, като си седнал, ще го видиш.Много противно се вади..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар