Имам проблем с хидравликата от скоро време на място като завия на ляво барзам и завивам докато не удари краино положения и изведнаж удара се враща във волана и хидражликата спира и светва лампичката й???дали ще се счупи скоро????или някой ако знай нещто да каже
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Хидравлика на фиат пунто 2001 1.2 16v
Collapse
X
-
moniii написа:а ако откаже напално можели да се поправи това пак или тогава трябва новои можели да карам сега така щото аз си я карам и това само на място е ставало когато ударя волана на крайния му ход>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
абе и аз сам карал лада да ти кажа, но когато сам местил фиата по инерция волана се варти 10 пати по друдно ако махна там тази джаджа волана как щесе вапти ако е както при незапалена кола е мн зле нз колко си яки ако се счупи като си карам както сега пак ли ще се варти волана като при изгасен мотор?????ако го няма този електроусилвалтел имали ваобще някаква хидравлика???щото ако няма никаква разлика по добре да си карам така докато се счупи и после без хидравлика и таи
Коментар
-
moniii написа:начи вариантите са или без хидравлика или с мн пари>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар