Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Смяна на говорители на стерео уредба Aiwa NSX-S202!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Смяна на говорители на стерео уредба Aiwa NSX-S202!

Някой може ли да ми помогне, че един говорител прекъсва и бражди.Иска ми се да отворя колоните и да сменя говорителите с по мощни, но не мога да отворя кутията Ако някой някога е имал подобна пръчка в тях и е правил това което аз искам нека сподели как става номера! ето снимка на уредбатап.с.Ако раздела е грешен преместете темата
    Прикачени файлове
    now. BMW E39 523i '98 170hp
    ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
    ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp

колани

връщяаш ме години назад когато имах сервиз за Касетофони има 2 вида отваряне едното е класическо отдзад с винтчета и дълги отверки а другото е като махнеш предната кора -красивото -мрежичката там има винтове и от там се развиват и се маха предния капак не вярвам да е толксова нова та да е на щипки нещо
    КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
    Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
    http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

А брато ако знаеш как ме зарадва Значи отзад няма винтове, отдоло на лягащата част има два процепа.Опитахсе от там да направя една обиколка по целия ръб и да отделя пластмасата от кутията ама не става, имам чувството , че ще я счупя.Другото което разбирам е да махна мрежите...хубаво ама дали няма да ги скъсам или те са прикрепени към някъв ринг, който се вади барабар с мрежата? Уредбичката е набор 1997 г замислихсе за щипки ама ...нямам идея как става номера, окълвах едната колона малко, сега се чудя да почвам ли отпред да махам мрежата ама ако не стане и има нещо друга ще си изям.... ушите

Коментар

Отворих я Махнах предния панел, разлепих мрежата и греда няма винтове Yellow_Flash_Colorz_PDT_29

Коментар

колега през двата процепа с права отверка много внимателно се разлепва пластмасата от кутията и отдолу са винтовете и се вижда всичко.на 3 уредби така съм си разглабял колоните но говорители немога да намеря ...
          1.6 16v Abarth

Коментар

АЗ капака го махнах още снощи.Проблема е, че няма винтове от лицевата страна и като гледам говорителите са залепени и въобще нямам идея как ще ги махна За сега ще мирувам ама кат гледам на къде отиват нещата май ще кара докато спре, все пак годините и не са малко!Благодаря ви колеги за съдействието!

Коментар

ами колега разлепваш корпуса им е пласмасов ти виж първо колко инача е говорителя и смело разлепваи ако се налага може и да я избушиш
              Фиат Пунто 1.2 8в 60 кончета

Коментар

Отделянето на говорителя може да стане с разредител от типа на кореселин, ако е захванат само с някакво лепило. Но трябва да стане много внимателно и без ненужно оливане, защото освен лепилото може да съсипе и корпуса на колоната или поне боята. А и в интерес на истината пазарът ни е залят със страшно много техника и като нищо можеш да си намериш нови и относително добре свирещи колони, които да са подходящи за твоята уредба и да са на добри пари. Преди повече от 5-6 години бях гледал комплект колони в сони център Плевен за около 120-150лв за уредба, а в момента има и доста по-евтини магазини, а да не говорим, че има и колонки Thunder за около 50-60лв, които разбира се не е ясно как ще свирят. А за около 100 лв. можеш да си намериш прилични маркови колони втора употреба.П.П. Задължително ако сменяш говорителя и не е точен аналог на стария подмени и този в другата колона, защото иначе звукът ще е плачевен.
                Fiat Tipo 1.4i.e. 72hp 1993 - истинският автомобил
                Fiat Coupe 2000 16V 139hp 1995 - като хубавата жена - кеф ти е да си с нея, но ти къса нервите и джоба - продадена
                -------------------------------------------------------------

Коментар

Да идеята ми е да ги подменя и двата, мисля да я дам на някой майстор че малко ми треперят ръцете Замислих се и за подмяна с нови колони или едно 5.1 за компа и тая да я прибирам в кашона но сега нямам време да обикалям и търся!

Коментар

Идеята 5.1 не е лоша, но е удачна само при слушане на музика, която е записана в такъв формат. При прослушване на .WMA и .MP3 може и да не останеш особено доволен.
                    Fiat Tipo 1.4i.e. 72hp 1993 - истинският автомобил
                    Fiat Coupe 2000 16V 139hp 1995 - като хубавата жена - кеф ти е да си с нея, но ти къса нервите и джоба - продадена
                    -------------------------------------------------------------

Коментар

Working...
                    X