Момчета, баща ми докара от Германия Пунто 1.2 16V Спортинг 2001г. Колата е перфектна. Със Навигация, СД Ченджър + Суб Буфер ( тва си е всичко оригинално Блаупункт, 100 вата е буфера). Докара го преди 4-5 дни. Всичко си работеше... В неделя пускам Ченджъра - опитва се да прочете диск и неможе, след което ми изписва NO MAGAZINE (тва на немски), а от горе ГРЕШКА !!! т.е все едно неможе да разчете диска вътре, или ако мога да се изразя Ченджъра не е готов за работа (горе долу тва пишеше в книжката).Дажа неще и да изплюе дисковете от ченджъра, ното да приеме, а му светят лампите Някой има ли идея от какво може дае ? На единия ден си работи, а на другия се едно няма Ченджър ?!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Punto Sporting 01' CD CHANGER
Collapse
X
-
Ако чейнджъра е отделно устройство - виж дали има захранване или да не е прекъснат кабела до конзолата в купето!Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
-
zgabrovski написа:Ако чейнджъра е отделно устройство - виж дали има захранване или да не е прекъснат кабела до конзолата в купето!
Коментар
-
Не я продавам Още не съм и се нарадвал. Със всички екстри е 4 airbags, клима, навигация, 2 чифта джанти 14" и 16" със 10мм фланци оригинални ФИАТ (даже във TUV-а се разрешава да се кара със 16"; като сложа 16" ще я снимам ), ел. стъкла, трета стоп светлина, спойлер над задното стъкло и други . Много и се кефя
Коментар
-
Re: Punto Sporting 01’ CD CHANGER
Turbo написа:Момчета, баща ми докара от Германия Пунто 1.2 16V Спортинг 2001г. Колата е перфектна. Със Навигация, СД Ченджър + Суб Буфер ( тва си е всичко оригинално Блаупункт, 100 вата е буфера). Докара го преди 4-5 дни. Всичко си работеше... В неделя пускам Ченджъра - опитва се да прочете диск и неможе, след което ми изписва NO MAGAZINE (тва на немски), а от горе ГРЕШКА !!! т.е все едно неможе да разчете диска вътре, или ако мога да се изразя Ченджъра не е готов за работа (горе долу тва пишеше в книжката).Дажа неще и да изплюе дисковете от ченджъра, ното да приеме, а му светят лампите Някой има ли идея от какво може дае ? На единия ден си работи, а на другия се едно няма Ченджър ?!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар