Посъветваха ме да изолирам компютъра на колицата!Дадоха идея за изолация-нещокато стериопор но не то4но!Попитах с каква цел се прави, но не можеха дами отговорят нищо освен че било хубаво?Добре ли е да го увия с нещо и за какво се прави това?Мерси!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
за компютърът?
Collapse
X
-
Re: за компютърът?
rymbym написа:Посъветваха ме да изолирам компютъра на колицата!Дадоха идея за изолация-нещокато стериопор но не то4но!Попитах с каква цел се прави, но не можеха дами отговорят нищо освен че било хубаво?Добре ли е да го увия с нещо и за какво се прави това?Мерси!
-
stenli написа:А и такова уплътняване има понякога обратен ефект малкото влага проникнала вътре е много трудно да излезе навън а влага в ЕКУ то е равносилно на ново ЕКУ спасение няма
Коментар
-
rymbym написа:не, иде си реч директно за компютъра на колата!Мисля че идеята на човека беше някакъв вид предпазване!Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Vladim написа:rymbym написа:не, иде си реч директно за компютъра на колата!Мисля че идеята на човека беше някакъв вид предпазване!
Коментар
-
Много са интересни такива псевдо-разбирачи. Някой си Бай`Миле му хрумнало нещо и вече тръгва да убеждава другите хора в правотат аси. Аз си мисля,че все пак доста умни и разбиращи хора са преценили,че ECU-то трябва да седи така, без да се увива с каквото и да е, а ако трябваше да се увие с нещо, то със сигурност нямаше да е стириопор.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар