Та на въпроса батерията на акумулаторната дрелка се скапа и искам да я съживя и въпроса ми е как да стане това с други батерий.Батерията е 7.2 волта NICD около 2000 mah искам да я направя,какви батерий да сложа и ако някой го е правил да сподели опит ще съм му много благодарен.И ако има някой да прави таз интервенция да се обади понеже чух че се прави ама аз не намерих човек да я прави.Мерси на отговорилите
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
моля за помощ от хора който разбират от акумулаторни батерии
Collapse
X
-
Разглабяш оригиналната батерия внимателно и виждаш, какви елементи са използвани в нея. По номер и размер ги намираш в магазина и готово. Все пак сметни дали ще ти излезе по-евтино, защото ако купиш евтини елементи все едно нищо не си направил. Капацитета го направи да е близък до оригиналния. Ако искаш 2000mA взимаш всички еленти по 2000mA и готово.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
батерия
има вече в доста магазини да продават батери може да си събереш една до 7 волта има и направо резервни батерий за акумулаторни бормашини ама ако е оригинална е по скъпа като пишеш в нета /батерии за бормашини/ има доста сайтовеhttp://www.ple-er.com/products.php?g...&filter_id=571
Коментар
-
Re: батерия
kluchar написа:има вече в доста магазини да продават батери може да си събереш една до 7 волта има и направо резервни батерий за акумулаторни бормашини ама ако е оригинална е по скъпа като пишеш в нета /батерии за бормашини/ има доста сайтовеhttp://www.ple-er.com/products.php?g...&filter_id=571
Коментар
-
Ами щом е 7.2 волтов Бош, значи е някоя ниско бюджетна серия, най-вероятно.Обикновено тези серии батерии ги правят от 6 последователно свързани "стандартни" АА акумулаторни батерии.Отвори батерията по възможно най-внимателния начин и виж дали вътре не са случайно точно такъв размер батерии.Ако са такива направо отиваш в първия магазин и си купуваш 6 батерии и си рециклираш батерията сам.Успех.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
батерийте са NiNH 2,200 mAh /Особено висока дълготрайност на литиево-йонните клетки чрез електронна защита на акумулаторните клетки (ECP) на Bosch /Производител: BOSCH Код за поръчка: 1358235Име на производителя: 2607300001 * BATTERY, NICD, 7.2V, 1.4AH * SVHC:No SVHCЕдинична цена: ^44.28 от Конрад мисля че може да се намерат поне отделните батерии
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар