Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем с акумулатора ми

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Проблем с акумулатора ми

    Първо ЧНГ колеги. Всично най - хубаво желая на всички във форума. Та по въпроса, купих акомулатора на 18.07.2009г. ФААМ 45ah. Последните 2-ве седмици почти не съм карал колата, а ако я карам това е само до работа - 3км. Въпроса ми е нормално ли е да падне акомулатора до такава степен, че да не мога да запаля?Имам 2ве годишна гаранция, дали ще ми го сменят или ще ми го заредят или .. какво всъщност трябва да направя?Грешен раздел -> Преместена. Поправено заглавие.Модераторски екип на fiat-bg.org

    #2
    Re: Проблем с акомулатора ми

    nickname написа:
    Първо ЧНГ колеги. Всично най - хубаво желая на всички във форума. Та по въпроса, купих акомулатора на 18.07.2009г. ФААМ 45ah. Последните 2-ве седмици почти не съм карал колата, а ако я карам това е само до работа - 3км. Въпроса ми е нормално ли е да падне акомулатора до такава степен, че да не мога да запаля?Имам 2ве годишна гаранция, дали ще ми го сменят или ще ми го заредят или .. какво всъщност трябва да направя?
    Първото, което ще направят е да видят как зарежда колата и второто дали нямаш постоянна консумация. Ако всичко е наред - ще го сменят.

    Коментар


      #3
      Това означава ли направо там да ходя? След като го взех измериха как зарежда и всичко си беше добре ...

      Коментар


        #4
        С тея 3 километра изобщо не можеш да го заредиш както трябва... Върви в сервиза, но е вероятно да те изпратят, по живо- по здраво ако всичко ти е ок. Сложи го на токоизправител за 24 часа и проблема ДОнякъде ще се реши. Енергията на акумулатора доста пада от сутрешното въртене.

        Коментар


          #5
          Как ще го изпратят по живо по здраво бря ... отиваш да видят какво е ... ако имаш оттечка я търсиш и отстраняваш ... ако не искаш друг акомулатор или да ти заредят този ... Просто не им давай да те връщат по живо по здраво
          Fiat Forum Bulgaria

          Прекаленият светец и богу не е драг !

          Коментар


            #6
            Колата има ли аларма ?
            Fiat Punto 1.4 gt turbo
            Ford Fiesta 1.3 new port

            Коментар


              #7
              Потвърждавам че е напълно нормално като караш малко, да не може да зареди. Преди 3 месеца карах 2 седмици така: през 2 дни по 2.8 км, и обратно. Окото почерня, а акумулаторджията беше категоричен, че това е твърде малко като каране, и веднага провери всичко по колата - беше наред, и подложи акумулатора на 300 Ампера ток - напрежението остана стабилно над 10 волта. Веднаг щом започнах да карам по 4+ км , окото си позеленя за 2-3 дни. (Това принципно не е никак точен ориентир, но е по-добре от нищо! )За зареждане най-вероятно ще ти искат 2-3-4-5 лева, и евентуално за оборотен акумулатор. И да знаеш че акУмулатор се пише с втора гласна У.

              Коментар


                #8
                Браво, Оги ти ги прати в тъча
                Танцувай с любов!
                Fiat Punto SX 1.2 60+ ;=]

                Коментар

                Working...
                X